Söderhamn Solceller

Bor du i Söderhamn och vill ha billiga solceller?

Solceller har blivit väldigt populärt i Söderhamn. Vi på Solcellen har gjort många installationer här i trakterna, vilket gör att vi kan pressa priserna och erbjuda billiga solpaneler till både privatpersoner och företag.

Solceller har snabbt blivit en vanlig energiform och allmänintresset ökar hela tiden. Vill du också vara en av de första som installerar solenergi på ditt tak så är det verkligen inte för sent. Inom några år kommer solceller finnas på var och varannan byggnad.

Lästips: Visste du att Anders Södergren är en solcellsfantast?

Billigare om grannarna hakar på

Här i Söderhamn i finns gott om solmöjligheter, vilket gör solceller så lönsamt att man till och med kan sälja överskottet av el tillbaka till elbolagen.

Vi på Solcellen har gjort flera installationer i Söderhamn med omnejd, vilket är bra för dig som är intresserad av att sätta paneler på taket, eftersom vi som leverantör då kan sänka priserna när vi genomför flera projekt i anslutning till varandra.

Det blir helt enkelt billigare för alla när både du och dina grannar beställer samtidigt av oss.

Bra förutsättningar i Söderhamn

Söderhamn växer och en stad som växt hållbart måste tänka på sin energiförbrukning. Med Söderhamnsporten öppnar sig möjligheterna för kommunen att göra ett aktivt val och välja solenergi som en grundpelare i hållbarhetsstrategin.

Finns det då ställen i Söderhamn som inte lämpar sig för solceller? Allt för skuggiga platser är förstås inte idealiska, men vi på Solcellen vill även belysa att naturreservat kan vara olämpligt att störa med installationsarbete.

Bor du riktigt nära Ålsjön eller Stenöorns naturreservat gör du rätt i att kontakta oss först innan vi bokar en installation.

I Söderhamns kommun finns ett rikt föreningsliv; friidrott, panel och längdskidåkning vid Hällmyra är bara några av de populära aktiviteterna.

Om du är engagerad i en idrottsförening kan du höra av dig till oss så ska vi se om vårt föreningserbjudande kan passa just er. Ni som klubb kan tjäna pengar på att sprida budskapet om modern solenergi istället för att sälja Bingolotter eller strumpor.

Hjälp era medlemmar att hitta solceller som hållbar energiform och tjäna några tusenlappar till lagkassan på köpet. Vi stöttar gärna idrotten i Söderhamn genom att sponsra gräsrotsverksamhet.

Så får du bra och billiga solceller

Oavsett var runt Söderhamn du bor kan vi på Solcellen hjälpa dig att installera billiga och bra solceller på din villa, för ditt lantbruk eller varför inte på en lagerbyggnad i anslutning till ditt företag?

Solceller är en lönsam investering för både plånboken och miljön.

Som privatperson kan du spara mycket pengar genom att installera solceller på en villa. Läs mer här på vår stora sida om solceller eller kontakta oss via formuläret för att få en gratis offert.

Vill du räkna på vad solceller skulle kosta just dig i Söderhamn med omnejd kan du använda vår Solcellskalkylator.

Förresten, du har väl inte missat det gröna ROT-avdraget som gör solceller extra prisvärt?