Om Solcellen

Vi är prismässigt överlägsna

Jämför alltid våra priser. Det tror vi att vi är ensamma i branschen om att alltid uppmana våra kunder. Vi har nämligen inget att oroa oss över. 

Vi är proffs

Vi ställer mycket höga krav vad gäller kunskap och utbildning på våra montörer och elektriker. Anlitar man oss vet man att vi skickar ett proffs.

Material av högsta klass

Vi använder bara material från de största och mest kända tillverkarna. Just nu säljer vi JA Solar solcellspaneler och Sungrow växelriktare.

Solcellen är ett tryggt val

Solcellen är ett av de mer rutinerade solcellsföretagen på marknaden. Vi har funnits med sen 2016 och sålt och monterat flera tusen anläggningar

Solcellen Anders Södergren
Gör som skidhjälten Anders Södergren. Välj Solcellen!

SÅ HÄR TÄNKER VI

Vi tycker inte att man ska behöva betala mer än nödvändigt för sin solcellsanläggning. Därför har vi ställt om till ett mer modernt arbetssätt där vi valt att inte slösa tid på att kuska landet runt för att stå och titta på olika tak.

Allt som behövs för att projektera en solcellsanläggning finns digitalt. Därför jobbar vi också digitalt. Och om något mot förmodan skulle saknas är vi helt trygga med att våra fantastiska kunder kan hjälpa till med att ta en bild och skicka till oss.

Det är bara en delförklaring till att våra priser är så överlägsna. De flesta andra förklaringar håller vi helst för oss själva men något hokus pokus finns inte. Vi jobbar kanske bara lite hårdare än alla andra. Bland annat jobbar samtliga våra delägare fortfarande operativt i företaget. Vi vill förändra solcellsbranschen, och vi gör det just nu i realtid. 

KONTAKTA OSS

Solcellen Sverige AB

Organisationsnummer: 559201-9367

Postadress: Solcellen Sverige AB, Box 1, 748 31 Österbybruk

Telefon: 0295-201 01

E-post: info@solcellen.nu

solceller

Prisat miljöföretag

Redan 2017 fick Solcellens grundare Reine Bergslo pris som Årets Företagare. Dessutom tilldelades vi Årets Miljöpris som ytterligare ett kvitto på att vi jobbar på i rätt riktning.

Men mest stolta är vi förstås över alla de kunder som valt att ta steget till att skaffa solceller. Genom åren har vi monterat flera tusen anläggningar. Det tycker vi är fantastiskt.

SOLCELLER – EN BRA AFFÄR

Att använda solen som energikälla är bra för miljön och klimatet. Men det är också kanske den bästa och tryggaste investeringen man just nu kan göra rent ekonomiskt.

De anläggningar vi installerar har i stort sett alltid en avkastning på en bra bit över 10 procent och värdet blir därmed oslagbart.

Låt oss visa hur konkurrenskraftiga vi är

Vill du ha en offert på vad det skulle kosta att sätta upp solceller på ditt hus?

Klicka här » eller på knappen nedan för att skicka ett enkelt mejl med namn och adress till oss så fixar vi en offert.

Så fort vi har fått ditt mejl så tar vi en titt på översiktsbilder av ditt tak och återkommer med ett skräddarsytt förslag.

sov tryggt med bra garantier

Alla solcellsföretag har samma garantier, eftersom garantierna ligger hos tillverkarna. Men självklart är det vi på Solcellen som hanterar garantierna och eventuella reparationer.

  • Växelriktaren har 10 års garanti.
  • Solpanelerna har 12 års garanti.
  • Effektgarantin på panelerna är 25 år.

Vi på Solcellen använder oss enbart av material från världens ledande leverantörer. Just nu använder vi material från Sungrow och JA Solar.

Solceller på matbutik