Trygghet

När man gör en så stor investering som en solcellsanläggning är det viktigt att känna sig trygg. Därför har vi på Solcellen vidtagit alla åtgärder för att våra kunder ska ha maximala förutsättningar till trygghet.

Vi använder oss enbart av tillverkarnas garantier. Det vill säga, det är visserligen oss man kontaktar om det finns något man inte är nöjd med, men garantierna och betalningsansvaret ligger i ett senare led. Många oroar sig över att solcellsbranschen är ung och att man inte vet vad som kommer hända med alla solcellsföretag över tid. Därför kan det vara osäkert att ha garantierna hos ett särskilt solcellsföretag. Så är det alltså inte för oss. Materialgarantin ligger istället hos några av världens främsta tillverkare som Longi, Sungrow och Solis.

Men som sagt, det är givetvis vi som hanterar garantiärendena. Solcellen har funnits sedan 2016 och vi växer ständigt. Vi kommer vara med under en lång tid framöver.

För att ytterligare öka tryggheten samt garantera kvalitén i allt vi har vi följande avtal med branschorganisationer och fackförbund.

Vi är medlemmar av och har kollektivavtal med Elektrikerförbundet.

Vi är certifierade av Elsäkerhetsverket.

Vi är certifierad medlem av branschorganisationen Svensk Solenergi.

För att ytterligare stärka våra kunders trygghet har vi en riktig prisgaranti som går ut på att vi alltid erbjuder det bästa priset. Inte bara på exakt samma anläggning, utan även på motsvarande anläggning. Detta gör oss unika i branschen.

Vi visar också våra fasta priser direkt här på vår hemsida. Detta för maximal transparens rörande vad man faktiskt får om man väljer oss. Vi behöver inte gömma oss bakom någonting när det gäller våra priser.

En solcellsaffär ska vara trygg, okomplicerad och bra för plånboken. Vi på Solcellen tycker att vi prickar av samtliga dessa kategorier.

Solcellen Sverige AB

Ja, jag vill ha en bra offert på solceller!

Ja, jag vill ha en offert på solceller!