Trygghet

När man gör en så stor investering som en solcellsanläggning är det viktigt att känna sig trygg. Därför har vi på Solcellen vidtagit alla åtgärder för att våra kunder ska ha maximala förutsättningar till trygghet.

Vi använder oss enbart av tillverkarnas garantier. Det vill säga, det är visserligen oss man kontaktar om det finns något man inte är nöjd med, men garantierna och betalningsansvaret ligger i ett senare led. Många oroar sig över att solcellsbranschen är ung och att man inte vet vad som kommer hända med alla solcellsföretag över tid. Därför kan det vara osäkert att ha garantierna hos ett särskilt solcellsföretag. Så är det alltså inte för oss. Materialgarantin ligger istället hos några av världens främsta tillverkare som JA Solar och Sungrow.

Men som sagt, det är givetvis vi som hanterar garantiärendena. Solcellen har funnits sedan 2016 och vi växer ständigt. Vi kan förstås inte veta säkert, men vi tror att vi just nu är det företag i Sverige som säljer flest solcellsanläggningar. Kort sagt, kommer vara med under en lång tid framöver.

Vi är medlemmar av och har kollektivavtal med Elektrikerförbundet.

Vi är certifierade av Elsäkerhetsverket.

Vi är certifierad medlem av branschorganisationen Svensk Solenergi.

Vi har ett nära samarbete med Sveriges största grossist för solenergiprodukter, Kraftpojkarna.

Vi visar också våra fasta priser direkt här på vår hemsida. Detta för maximal transparens rörande vad man faktiskt får om man väljer oss. Vi behöver inte gömma oss bakom någonting när det gäller våra priser.

En solcellsaffär ska vara trygg, okomplicerad och bra för plånboken. Vi på Solcellen tycker att vi prickar av samtliga dessa kategorier.

Solcellen Sverige AB