Solceller för företag

Solcellen har monterat några av Upplands största solcellsanläggningar för företag. Vi har monterat på ett flertal ICA-butiker, exempelvis i Örbyhus och Skärplinge. Anläggningen på Famora Foods utanför Uppsala som syns på bilden ovan. Dessutom, Sveriges största solcellsanläggning på en camping, markanläggningen i Berkinge. Icke att glömma heller, den stora anläggningen hos Bilteam i Östhammar. Listan kan helt enkelt göras lång.

Solceller på matbutik

Kort sagt, vi kan företagslösningar och står redo om just ditt företag är redo att investera i solenergi. Företag är ofta de som får upp de allra mest lönsamma solcellsanläggningarna. Den uppskattade avkastningen är ofta omkring 20% vilket gör solceller till den kanske smartaste investeringen man kan göra som företagare, inte minst om man har ett eget stort behov av el. Och givetvis, som en bonus bättrar solceller på taket på företaget miljöprofil, inte att underskatta.

Vill du veta hur just ditt företags förutsättningar ser ut? Använd formuläret nedan så kommer en av våra experter på större anläggningar höra av sig.

[contact-form-7 id=”2788″ title=”Formulär april 2021″]