Solceller för villa

Vi på Solcellen märker det, troligen tydligare än de flesta med tanke på hur många som hör av sig till oss. Solceller är inte längre något som entusiasterna investerar i utan nu har turen kommit till helt vanliga svenska villaägare.

Förklaringen är troligen tudelad. Att vi behöver göra något för miljön och klimatet, det är alla förhoppningsvis eniga om. Att vi ställer om till mer grön solenergi är troligen bland det bästa vi kan göra för den saken. Den främsta orsaken till att fler och fler investerar i solcellsanläggningar är enligt vår uppfattning dock det ekonomiska.

En investering på under 100 000 kronor kan för många innebära att man producerar lika mycket el som man gör av med över ett år. Det blir inget nollsummespel då solcellerna producerar som bäst under sommaren, mindre under vintern. Men som systemet är uppbyggt med skattesubventioner och elhandelsbolag som är måna om att köpa in solproducerad el dyrt, för en solcellsägare blir det ändå i stora drag just så, ett nollsummespel gällande köpt och såld el.

Jämför oss gärna

Vill du också bli av med din elräkning? Då är det dags att börja ta in offerter på solceller. För gör just det, ta in flera offerter, inte bara från oss. Det är det bästa som kan hända oss när en kund prisjämför oss. För våra priser, och avkastningen på våra solcellsanläggningar, det är ingen som är ens i närheten av oss.

Solcellen är också ett mycket tryggt alternativ. Med våra drygt fem år i branschen är vi ett av de mer rutinerade svenska solcellsföretagen. Vi har sålt och monterat flera tusen villaanläggningar runtom i Sverige. Kort sagt, vi vet vad vi gör.

Vill du veta hur dina förutsättningar ser ut? Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en förutsättningslös offert på en anläggning som passar just ditt tak.

    Ja, jag vill ha en bra offert på solceller!

    Ja, jag vill ha en offert på solceller!