Solceller för villa

Att köpa solceller till sitt villatak är bland det smartaste man kan göra som svensk villaägare. Åtminstone om man väljer oss på Solcellen.

Att solceller är bland det bästa man kan göra för miljön är en sak, men det är faktiskt förhållandevis få av våra kunder som har miljöaspekten som den främsta anledningen för sin investering.

För det är just en investering de flesta ser sin solcellsanläggning som. Det går inte att göra en exakt beräkning över avkastningen på en solcellsanläggning då mycket handlar om hur framtidens elpris utvecklas. Alla kan dock se att elpriserna just nu skenar och de flesta är eniga om att elpriset över tid kommer stiga, något som kommer förbättra avkastningen för alla med solceller på taket. Köper man en solcellsanläggning från oss på Solcellen så har anläggningen alltid en uppskattad avkastning på över 10%. Jämför man detta med att ha pengarna på banken så är det ett enkelt val att göra, särskilt som man även gör en insats för miljön.

Tips: Kolla in våra marknadsöverlägsna fasta priser på nyckelfärdiga solcellsanläggningar!

Noterbart också att nästan alla banker erbjuder speciella solcellslån med omkring 2% ränta. Det går också nästan alltid att få in en investering i solceller i sitt huslån. Det är alltså lönsamt med solceller även om man lånar pengarna. Dessa lån är anledningen till att vi på Solcellen inte erbjuder någon egen finansieringslösning. De finansieringslösningar vi skulle kunna erbjuda har en ränta på närmare 5%. Vi tycker inte det känns schysst att erbjuda det när vi vet att man får 2% eller bättre ränta om man pratar med sin egen bank.

Vill du att vi tittar på just dina förutsättningar? Oftast kan vi skicka en offert utan att ens behöva störa med ett telefonsamtal. Om det behövs hör vi dock givetvis av oss, och vi är också alltid bara ett samtal bort. Alla våra kontaktuppgifter hittas här.

Tips: Få en prisuppskattning på en solcellsanläggning för ditt tak på bara 10 sekunder!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi så snabbt vi kan med en oslagbar offert.

[contact-form-7 id=”2788″ title=”Formulär april 2021″]