Fasta priser på solceller

Kompletta solcellspaket – Med eller utan batteri.

solceller

Just nu: Kort leveranstid i hela Sverige!

Vi har också under det senaste året sett solcellsbranschen växa extremt snabbt och extremt mycket. Samtidigt som vi också vuxit kraftigt som företag med en snudd på tiodubblad omsättning. Nu har vi också lyckats med ett av våra delmål. Att korta ner våra leveranstider ordentligt.

Just nu ligger våra leveranstider, från signerad offert till påbörjat montage, på 10-12 veckor. 

Med andra ord, vill du ha solceller på taket till sommaren? Om du väljer Solcellen så finns fortfarande den möjligheten.

Fyll i dina uppgifter här på hemsidan så hör våra säljare av sig. Ofta redan samma dag. För jodå, vi har utökat vår säljstyrka ordentligt den också.

solceller

solceller

Solcellen har KP Energy, tidigare Kraftpojkarna, från Västerås som sin främsta partner. Detta är viktigt för oss men även för dig som kund.

KP som har OKQ8 som ägare, är Sveriges främsta grossist för solcellsmaterial. Detta säkerställer god tillgång på material för vår del, och för dig som kund är det en extra säkerhet då alla garantier på materialet ligger i flera olika led. KP lägger stor vikt vid hållbarhetsarbete samt att allt material ska tillverkas med schyssta villkor. Detta gör att du kan känna dig helt trygg med din investering från oss på Solcellen.

18 solpaneler
7000 kWh per år

99 990:-

Priset gäller maj månad ut.

Ingår i paketet

  • Mattsvarta solceller – JA Solar 405W
  • Växelriktare – Solis
  • App för övervakning 
  • Nyckelfärdigt

Installerat & klartUpp till 7000 kWh/år.

Priset som anges är efter 20% avdrag för grön teknik. Priset gäller även om fastigheten bara har en ägare förutsatt att köparen är berättigad avdrag för grön teknik.

Vill du ha en offert från oss? Fyll i ditt namn och nummer så hör vi av oss.

Solceller med batteri

Solceller med batteri

Att batteriet är framtiden, det finns det nog inte längre någon som säger emot.

Vi på Solcellen var tidigt ute och började ställa om till att skicka med ett batteri till solcellsanläggningarna redan hösten 2021. Vi tror fortfarande på denna typ av solcellsanläggningar. Inte minst så länge det är 50% avdrag för grön teknik på batteriet. 

Våra anläggningar med tillhörande batteri är självklart precis lika prispressade som våra anläggningar utan batteri. 

15 solpaneler
9,6 kWh batteri
6000 kWh per år

129 990:-

Priset gäller maj månad ut.

Ingår i paketet

  • Mattsvarta solceller – JA Solar 405W
  • Växelriktare – Sungrow 
  • Batteri – Sungrow 
  • Smartmätare och app för övervakning
  • Nyckelfärdigt

Installerat & klartUpp till 6000 kWh/år.

Priset som anges är efter 50% respektive 20% avdrag för grön teknik. För att priset ska gälla krävs två fullt avdragsberättigade ägare av fastigheten.

Info: Vi på Solcellen tar aldrig ut någon handpenning eller något förskott vid beställning. Vi är det trygga valet där ingen betalning görs förrän materialet börjat komma ut till dig som kund och montaget är på gång. Fråga gärna din säljare mer om detta. 

Alla priser som anges är efter avdrag för grön teknik*. Priserna baseras på en standardinstallation där panelerna placeras på en och samma takyta. I händelse av att avdraget för grön teknik överstiger 50 000 kronor krävs två registrerade ägare av fastigheten som båda är berättigade avdrag. Max avdrag för grön teknik per person och år är 50 000 kronor. Beslut gällande utbetalning av avdrag för grön teknik fattas i sin helhet av Skatteverket. 

Intresseanmälan

Vill du veta mer om solceller och få en offert på en solcellsanläggning som passar just ditt tak?
Fyll i din intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig och svarar på alla dina frågor.

Övrig information

Inget nedan är obligatoriskt men det hjälper oss lämna bättre priser och en tydligare offert.
*Hur många ni är som äger fastigheten påverkar hur mycket grönt bidrag ni kan få och påverkar offerten vi skickar.
Click or drag a file to this area to upload.

Varför är era priser så bra?

Vi ska inte avslöja alla våra hemligheter, men kortfattat kan man säga att vi använder dagens moderna teknik och vi krånglar inte till det. Vi jobbar digitalt, vi lägger inte på mer än vi måste. Vi säljer helt enkelt det vi tror att våra kunder vill ha, inte det som gör att vi kan suga ut mest pengar ur affären.

Varför ändrar ni priserna hela tiden?

Många noterar att vi ibland ändrar våra priser varje vecka. Det enkla svaret är att det gör nog våra kollegor i branschen också, det är bara det att vi är de enda som helt öppet visar våra fasta priser. Det lite mer uttömmande svaret är att vill man vara så prisvärd som vi vill vara, då måste man vara beredd att röra sig snabbt och smidigt med priserna för att hela tiden ligga rätt. Priserna på elektronik i allmänhet och solcellsmaterial i synnerhet har rört sig mycket det senaste halvåret vilket gjort det till en utmaning att hela tiden ligga rätt i pris. För att ge oss själva bästa möjliga förutsättningar ändrar vi därför våra priser ofta. Viktigt dock. Priset i din offert, som gäller i 14 dagar, står sig alltid under den tiden (och när du accepterat din offert). Så det pris du får på din offert är det pris som gäller, även om vi hinner ändra våra priser under tiden.

Hur är garantierna?

Vi har samma garantier på alla våra produkter. Solpanelerna har 12 års garanti och hela 25 års effektgaranti. Växelriktarna har 10 års garanti. Arbetet har också 10 års garanti. Garantierna ligger i leverantörsledet, vilket är en extra säkerhet för dig som kund men det är alltid oss man hör av sig till om något krånglar. Det är vi som löser det med leverantörerna och det är vi som kommer och ser till så att problemet blir löst. Tryggt och enkelt, det är två av våra ledord här på Solcellen.

Är Solcellen nystartat?

Tryggt är det också att vi är gamla i gemet. Solcellen startades redan 2016 och det gör oss till ett av de tryggaste alternativen i en annars ung bransch. Många försöker men få blir kvar. Solcellen har redan visat att vi är här för att stanna under en lång, lång tid.

Kan man köpa bara materialet av er?

Alla priser som listas på vår hemsida är på nyckelfärdiga solcellsanläggningar, det vill säga, vi sköter allt, från start till mål. Vi säljer, projekterar, monterar, och hanterar all kontakt med nätägaren. Vi är också alltid mycket enkla att nå om du som kund skulle behöva något. Väljer man Solcellen väljer man en bekväm helhetslösning för sin anläggning. Vi säljer alltså inte enbart materialet.

Tips: Är du lantbrukare och är intresserad av en stor anläggning? Läs mer här. 

Varför ger mina paneler mindre produktion än i exempelanläggningen?

Om man tänker att en solcellspanel som är placerad i rakt söderläge producerar 100% av sin kapacitet så producerar en solcellspanel i ett rakt öst- eller västläge 80%. Således, vetter takytan där panelerna ska monteras åt något annat håll än rakt söderut så sjunker den uppskattade produktionen i beräkningen.

Ingår det optimerare i anläggningarna med fasta priser?

Inte som grund. Däremot säljer vi anläggningar med SolarEdge växelriktare och optimerare i de fall optimerare verkligen är motiverade. Vi anser att en solcellsanläggning utan optimerare är att föredra i 95% av fallen men har man som kund exempelvis en väldigt försvårande skuggning kan optimerare vara ett alternativ till att inte kunna få upp några solceller på taket. Detsamma gäller om man har ett tak med många olika små takytor där man bara får upp några få paneler åt samma håll. Vi listar inga fasta priser på anläggningar med optimerare men kontakta gärna din säljare för att få en skräddarsydd anläggning. 

Ingen av anläggningarna passar mig, vad gör jag?

Vi projekterar varje anläggning som ett unikt objekt, så passar det inte med 20 eller 24 paneler men kanske med 22 paneler, då är det 22 paneler man får offert på från oss. Detsamma gäller om man vill ha en större anläggning än de största av exempelanläggningarna. Vi utför alltid skräddarsydda projekteringar för varje potentiell kund.

Är den uppskattade avkastningen i offerten garanterad?

Absolut inte. Ingen vet hur elpriserna kommer utvecklas i framtiden. Vi gissar, precis som alla andra. Vi gissar gärna på att priserna stiger lite grann, för det gör våra produkter mer attraktiva. Alla uppskattningar gällande avkastningen ska dock ses som uppskattningar, något vi alltid är noga med att påpeka

Gratis skräddarsydd offert

Vi designar en optimal anläggning helt utifrån dina behov och din fastighets förutsättningar. 

Priset blir inte högre och det medför inga extra kostnader.