Fasta priser på solceller

Kompletta paket med batteri och möjlighet att lägga till uttag för nödström.

solceller

Kom igång med solceller

Kompletta paket – Premiumpaneler – Inklusive batteri

Vi är ett av Sveriges största solcellsföretag och har redan installerat flera tusen anläggningar runt om i Sverige.
Vår framgång ligger i vår förenklade process och våra överlägsna priser. Med tydliga priser och kompletta paket får du snabbt och enkelt en effektiv anläggning som hjälper dig sänka dina elkostnader direkt och i många år framöver.

Ta chansen på vår extremt prisvära panel

Under en begränsad tid säljer vi panelen JA Solar 365W i våra nyckelfärdiga solcellsanläggningar med batteri. Denna extremt prisvärda panel gör att priserna, så länge den finns tillgänglig, ligger långt under det normala. 

Tillgången är begränsad och vi säljer panelen så länge vi har den på lager. För att säkra din anläggning, skicka en intresseanmälan.

Vill du ändå ha vår ordinarie panel, den något större JA Solar 395W? Då kostar anläggningen 1000 kronor mer per panel.

solceller
Vill du ha en skräddarsydd offert?

Beskriv dina behov så designar vi den optimala anläggningen för dig

Vill du att vi ringer upp dig?

Lämna ditt telefonnummer så ringer en solcellsexpert och svarar på alla dina frågor.

Våra färdiga solcellspaket

Fasta priser – Inklusive batteri – Installerat och klart
Alla våra paket kommer med batteri och marknadens bästa komponenter. 

Mindre solcellspaket

125000:-

10 premiumpaneler inklusive batteri.

Mattsvarta JA SOLAR 365W 

Ingår alltid i våra paket

  • Hybridväxelriktare – Sungrow  
  • 9,6 kWh Batteri – Sungrow 
  • Smartmätare och App – Sungrow 

Installerat och klartUpp till 4000 kWh per år

Liten solcellsanläggning för mindre villatak
Solcellsanläggning som innehåller allt du behöver för att komma igång med effektiv solelsproduktion. Passar perfekt för tak med mindre yta, garagebyggnader och sommarhus.

solceller
Medelstort solcellspaket

150000:-

18 premiumpaneler inklusive batteri.

Mattsvarta JA SOLAR 365W 

Ingår alltid i våra paket

  • Hybridväxelriktare – Sungrow  
  • 9,6 kWh Batteri – Sungrow 
  • Smartmätare och App – Sungrow 

Installerat och klartUpp till 7000 kWh per år

Genomsnittlig solcellsanläggning för villa till attraktivt pris
Solcellsanläggning med 18 mattsvarta premiumpaneler, hybridväxelriktare, smartmätare, och ett stort batteri från Sungrow är vår just nu mest sålda, Anledningen till detta är att den passar väldigt många svenska villatak plus att avkastningen på den blir extremt bra. En rejäl solcellsanläggning utan att priset skjuter iväg helt enkelt.

solceller
Stort solcellspaket

180000:-

27 premiumpaneler inklusive batteri.

Mattsvarta JA SOLAR 365W 

Ingår alltid i våra paket

  • Hybridväxelriktare – Sungrow  
  • 9,6 kWh Batteri – Sungrow
  • Smartmätare och App – Sungrow 

Installerat och klartUpp till 10000 kWh per år

Stor solcellsanläggning för villa med fantastisk avkastning
Har man ett lite större villatak man vill sätta solceller på, då passar vår solcellsanläggning med 27 paneler ofta väldigt bra. Och framför allt, den uppskattade avkastningen på en så här pass stor anläggning blir fantastisk. Låt solcellerna jobba på dagen, låt batteriet jobba på natten, och var i princip självförsörjande på el under stora delar av året.

solceller

Alla priser som anges är efter grönt teknik-avdrag på 20% respektive 50%. Priserna baseras på en standardinstallation samt att man är två registrerade ägare av fastigheten. 

*Avdraget finns med i 2023 års budget och kommer alltså gälla under 2023.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om solceller eller hur vi kan hjälpa dig spara stora pengar på din elräkning?
Fyll i din intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig och svarar på alla dina frågor.

Övrig information

Inget nedan är obligatoriskt men det hjälper oss lämna bättre priser och en tydligare offert.
*Hur många ni är som äger fastigheten påverkar hur mycket grönt bidrag ni kan få och påverkar offerten vi skickar.
Click or drag a file to this area to upload.

Varför är era priser så bra?

Vi ska inte avslöja alla våra hemligheter, men kortfattat kan man säga att vi använder dagens moderna teknik och vi krånglar inte till det. Vi jobbar digitalt, vi lägger inte på mer än vi måste. Vi säljer helt enkelt det vi tror att våra kunder vill ha, inte det som gör att vi kan suga ut mest pengar ur affären.

Varför ändrar ni priserna hela tiden?

Många noterar att vi ändrar våra priser varje vecka, ibland till och med flera dagar i rad. Det enkla svaret är att det gör nog våra kollegor i branschen också, det är bara det att vi är de enda som helt öppet visar våra fasta priser. Det lite mer uttömmande svaret är att vill man vara så prisvärd som vi vill vara, då måste man vara beredd att röra sig snabbt och smidigt med priserna för att hela tiden ligga rätt. Priserna på elektronik i allmänhet och solcellsmaterial i synnerhet har rört sig mycket det senaste halvåret vilket gjort det till en utmaning att hela tiden ligga rätt i pris. För att ge oss själva bästa möjliga förutsättningar ändrar vi därför våra priser ofta. Viktigt dock. Priset i din offert, som gäller i 14 dagar, står sig alltid under den tiden. Så det pris du får på din offert är det pris som gäller, även om vi hinner ändra våra priser under tiden.

Hur är garantierna?

Vi har samma garantier på alla våra produkter. Solpanelerna har 12 års garanti och hela 25 års effektgaranti. Växelriktarna har 10 års garanti. Arbetet har också 10 års garanti. Garantierna ligger i leverantörsledet, vilket är en extra säkerhet för dig som kund men det är alltid oss man hör av sig till om något krånglar. Det är vi som löser det med leverantörerna och det är vi som kommer och ser till så att problemet blir löst. Tryggt och enkelt, det är två av våra ledord här på Solcellen.

Är Solcellen nystartat?

Tryggt är det också att vi är gamla i gemet. Solcellen startades redan 2016 och det gör oss till ett av de tryggaste alternativen i en annars ung bransch. Många försöker men få blir kvar. Solcellen har redan visat att vi är här för att stanna under en lång, lång tid.

Kan man köpa bara materialet av er?

Alla priser som listas på vår hemsida är på nyckelfärdiga solcellsanläggningar, det vill säga, vi sköter allt, från start till mål. Vi säljer, projekterar, monterar, och hanterar all kontakt med nätägaren. Vi är också alltid mycket enkla att nå om du som kund skulle behöva något. Väljer man Solcellen väljer man en bekväm helhetslösning för sin anläggning. Vi säljer alltså inte enbart materialet.

Tips: Är du lantbrukare och är intresserad av en stor anläggning? Läs mer här. 

Varför ger mina paneler mindre produktion än i exempelanläggningen?

Om man tänker att en solcellspanel som är placerad i rakt söderläge producerar 100% av sin kapacitet så producerar en solcellspanel i ett rakt öst- eller västläge 80%. Således, vetter takytan där panelerna ska monteras åt något annat håll än rakt söderut så sjunker den uppskattade produktionen i beräkningen.

Varför gör ni inte hembesök?

Det behövs inte.
Just hembesök, platsbesök, eller vad man nu kallar det är många företags främsta skrämselpropaganda för att man som kund inte ska välja oss.
Världen är inne i en digital tidsålder. Våra experter som projekterar solcellsanläggningarna kan få fram all den information vi behöver digitalt.

Vi tror också att det kan vara okej att skicka några bilder på sitt tak om det gör att solcellsanläggningen blir 10 000 kronor billigare. Så tänker vi. De flesta andra solcellsföretag tänker märkligt nog annorlunda.

Ingår det optimerare i anläggningarna med fasta priser?

Det gör det inte. Vi säljer numera uteslutande solcellsanläggningar utan optimerare. Anledningen är framför allt priset men också de EMC-störningar som på senare tid gjort att många optimerare säljstoppats av Elsäkerhetsverket. Vi kan helt enkelt inte med gott samvete sälja solcellsanläggningar med optimerare längre. Tur då att optimerare om man frågar oss i stort sett aldrig behövs. Både växelriktare och paneler har blivit så bra att optimerarna kanske inte är utdöende, men vår grundinställning är att man ska undvika dem om man kan. Särskilt nu när det uppkommit en hel del frågetecken kring dem.

Ingen av anläggningarna passar mig, vad gör jag?

Vi projekterar varje anläggning som ett unikt objekt, så passar det inte med 20 eller 24 paneler men kanske med 22 paneler, då är det 22 paneler man får offert på från oss. Detsamma gäller om man vill ha en större anläggning än de största av exempelanläggningarna. Vi utför alltid skräddarsydda projekteringar för varje potentiell kund.

Är den uppskattade avkastningen i offerten garanterad?

Absolut inte. Ingen vet hur elpriserna kommer utvecklas i framtiden. Vi gissar, precis som alla andra. Vi gissar gärna på att priserna stiger lite grann, för det gör våra produkter mer attraktiva. Alla uppskattningar gällande avkastningen ska dock ses som uppskattningar, något vi alltid är noga med att påpeka.

Gratis skräddarsydd offert

Vi designar en optimal anläggning helt utifrån dina behov och din fastighets förutsättningar. 

Priset blir inte högre och det medför inga extra kostnader.