Borlänge

Bor du i Borlänge och vill ha billiga solceller?

Borlänge är en av de städer där solceller vuxit ordentligt i popularitet. Visst har intresset för solenergi och solpaneler blivit stort runt om i hela landet, men det verkar vara något särskilt här i Dalarna.

Vi på Solcellen har gjort flera installationer i Borlänge med omnejd, vilket är smidigt då vi kan pressa priserna genom att utföra flera projekt i anslutning till varandra.

Det blir helt enkelt billigare för alla när både du och dina grannar beställer samtidigt. Det har vi sett bra exempel på när vi installerat i Gävle och Östhammar.

Borlänge är en stad som har förhållandevis mycket soltimmar per år och där solpaneler därmed gör ett bra jobb.

Dalarna gör sig bra för solpaneler

Vi vet från våra besök att Borlängeborna är aktiva och måna om sina turister. Romme Alpin har lockat gäster i åratal och Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg har allt fler besökare. 

Vi har ännu inte sålt någon solcellsanläggning till villorna i Torsång, vilket förresten kallas för ”Dalarnas Venedig”. Förhoppningsvis är det bara en tidsfråga innan vi får ta Väg 70 mot stan och vika av vid Storhaga eller Naglarby.

Det nya Oberget, strax norr om Ornäs, har alla förutsättningar för miljösmarta lösningar inbyggda från planeringsstadiet.

Solceller för villa, företag och förening i Borlänge

Är du engagerad i en förening i Borlänge? Hör av dig till oss så ska vi se om vårt föreningserbjudande kan passa er. 

Ni som klubb tjäna pengar på modern solenergi istället för att sälja Bingolotter eller strumpor. Perfekt för er som vill dryga ut lagkassan lite extra inför Dalecarlia Cup eller liknande.

Driver du ett företag nära Norra Backa eller Kupolen? Ta då en titt under solceller för företag för att se hur du kan sänka dina elkostnader.

Spara pengar med billiga solceller

Som privatperson kan du spara mycket pengar genom att installera solceller på en villa. Läs mer här på vår stora sida om solceller eller kontakta oss via formuläret.

Vill du veta mer om hur mycket solceller skulle kosta just dig? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!