Solceller Gävle

Bor du i Gävle och vill ha billiga solceller?

Gävle är en av de städer där solceller blivit väldigt populärt. Vi på Solcellen har gjort många installationer här i Gästrikland och kan därför pressa priserna på solpaneler riktigt bra.

Visst, det ska sägas att intresset för solenergi i allmänhet och solceller i synnerhet blivit stort runt om i hela landet, men det verkar vara något särskilt här i trakterna kring Gävle, Skutskär, Sandviken och upp mot Ockelbo.

Vi på Solcellen har gjort flera installationer i Gävle med omnejd, vilket är bra för dig som kund eftersom vi kan sänka priserna när vi genomför flera projekt i anslutning till varandra.

Det blir helt enkelt billigare för alla när både du och dina grannar beställer samtidigt av oss.

Gävle är en stad som har förhållandevis många soltimmar per år. Det är inte i klass med Svenska Högarna som klockade in på drygt 12 timmar sol per sommardag 2020, men solpaneler gör ett bra jobb i Gävle, det är det ingen tvekan om.

Gästrikland gör sig bra för solpaneler

Vi vet från våra besök att Gävleborna är aktiva och måna om både sina invånare och turister. Hemlingby friluftsområde är en populär plats i dessa tider och i kommunen finns även ett dussintal naturreservat.

Om du bor i anslutning till något av naturreservaten, till exempel Bladmyran och Granskogen, Sätraskogen eller just nämna Hemlingby, gör du bäst i att höra av dig till oss så att vi kan planera din installation av solceller på bästa sätt.

I Östhammar har vi förresten installerat en stor solcellsanläggning på Berkinge Bad & Fiskecamp. Kanske vore det något för Furuviks Havscamping eller Gävle Camping Engesberg? 

Solceller för villa, företag och förening i Gävle

Är du engagerad i en förening i Gävle? Hör av dig till oss så ska vi se om vårt föreningserbjudande kan passa just er. 

Ni som klubb tjäna pengar på modern solenergi istället för att sälja Bingolotter eller strumpor. Hjälp era medlemmar att hitta solceller som hållbar energiform och tjäna några tusenlappar till lagkassan på köpet.

Oavsett var runt Gävle du bor kan vi på Solcellen hjälpa dig att installera billiga och bra solceller på din villa, för ditt lantbruk eller varför inte på en lagerbyggnad i anslutning till ditt företag?

Solceller är en lönsam investering för både plånboken och miljön.

Spara pengar med billiga solceller

Som privatperson kan du spara mycket pengar genom att installera solceller på en villa. Läs mer här på vår stora guide om solceller eller kontakta oss via formuläret för att få en gratis offert.

Vill du räkna på vad solceller skulle kosta just dig i Gävle med omnejd kan du använda vår Solcellskalkylator.

Förresten, du har väl inte missat grön ROT som gör solceller extra prisvärt?