Solceller utan batteri

solceller

Är du säker på att du vill köpa solceller utan batteri? Vi rekommenderar alltid att man köper en solcellsanläggning med batteri. Batteriet kommer löna sig i framtiden, både för plånboken och miljön. Läs mer om detta här.

Vill du köpa solceller och mer specifikt en av Sveriges mest lönsamma solcellsanläggningar? Då har du kommit helt rätt. Det är nämligen precis vad vi på Solcellen erbjuder.

Genom att inte krångla till det, att förenkla processer, att spara tid, har vi de senaste året vuxit till ett av Sveriges bäst säljande solcellsföretag och vi har gjort det utan att krångla till det. Vi säljer det som våra kunder vill ha, inte mycket annat. Vi lägger inte till dyr, onödig extrautrustning. Vi gör faktiskt inte alls saker som kostar pengar i onödan. Vi gör istället vad som krävs för att leverera Sveriges mest lönsamma solceller.

Vill du ha en offert direkt av oss? Vi tittar på översiktsbilder av ditt tak och sätter ihop ett skräddarsytt förslag så fort som möjligt. Om du vill kan vi givetvis också ringa upp dig först för att prata igenom dina förutsättningar.

Click or drag a file to this area to upload.

Sveriges mest prispressade solcellsanläggning

Vi erkänner. Vår solcellsanläggning med 10 paneler som kan producera upp till 4000 kWh per år i perfekt söderläge är lite dopad prismässigt. Vi har pressat vår marginal på den till absolut max för att kunna ge våra kunder bästa möjliga förutsättningar för att komma igång och producera sin egen, gröna el. Och ja, vi är lite stolta över det. För vi tycker inte det ska behöva kosta mer än så här. Jämför den gärna. Vi tror inte att någon kan matcha det här priset.

solceller

Alla priser som visas är efter avdrag för grön teknik om 14,55%. Priserna baseras på en standardinstallation där panelerna sätts på en och samma takyta. Notera att detta är en exempelanläggning. Vi skräddarsyr alltid en perfekt anläggning utefter ditt tak och dina behov.

Vill du läsa om vilken typ av material vi använder i våra olika solcellspaket? Läs allt om detta här.

Sugen på solceller? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!

Click or drag a file to this area to upload.

Tycker du det låter spännande att få med ett batteri till din solcellsanläggning så du kan lagra din producerade el och använda den, exempelvis på natten? Kolla in det som är vår huvudsakliga verksamhet, att sälja Sveriges överlägset mest prisvärda solcellsanläggningar med marknadens största standardbatteri. Ni hittar alla våra priser på det här.