Solceller utan batteri

Vill du köpa solceller och mer specifikt en av Sveriges mest lönsamma solcellsanläggningar? Då har du kommit helt rätt. Det är nämligen precis vad vi på Solcellen erbjuder.

Genom att inte krångla till det, att förenkla processer, att spara tid, har vi de senaste året vuxit till ett av Sveriges bäst säljande solcellsföretag och vi har gjort det utan att krångla till det. Vi säljer det som våra kunder vill ha, inte mycket annat. Vi lägger inte till dyr, onödig extrautrustning. Vi gör faktiskt inte alls saker som kostar pengar i onödan. Vi gör istället vad som krävs för att leverera Sveriges mest lönsamma solceller.

solceller

Vill du ha en offert direkt av oss? Vi tittar på översiktsbilder av ditt tak och sätter ihop ett skräddarsytt förslag så fort som möjligt. Om du vill kan vi givetvis också ringa upp dig först för att prata igenom dina förutsättningar.

Click or drag a file to this area to upload.

Nedan presenterar vi de solcellsanläggningar vi visar priser på. Notera att detta är exempelanläggningar. Vi levererar givetvis alltid det antal paneler som passar ditt tak bäst eller ännu mer, det som passar dig bäst sett till elproduktion och pris.

Massor av solceller för under 100 000 kronor

Vi erkänner. Vår solcellsanläggning med 20 paneler som kan producera upp till 8000 kWh per år i perfekt söderläge är lite dopad prismässigt. Vi har pressat vår marginal på den till absolut max för att kunna erbjuda så mycket solceller som möjligt för under 100 000 kronor. 20 paneler placerade på en och samma takyta, får plats på många svenska villatak, installerat och klart, för 99 900 kronor efter avdrag för grön teknik. Vi är stolta över detta.

solceller

Alla priser som visas är efter avdrag för grön teknik om 14,55%. Priserna baseras på en standardinstallation där panelerna sätts på en och samma takyta.

Rejäl solcellsanläggning för icke rejält pris

30 paneler, det kan vara svårt att få plats på ett och samma tak men det är faktiskt inte ovanligt. Drygt elva meter i bredd och drygt sex meter i höjd krävs för att få plats med alla dessa paneler. Ett lite större tak alltså. Det går förstås också att dela upp panelerna på flera takytor. En mindre kostnad tillkommer för det, men med såhär många solpaneler i drift blir avkastningen verkligen extremt bra. Anläggningar med 30 paneler producerar ofta över 10 000 kWh per år.

solceller

Vill du läsa om vilken typ av material vi använder i våra olika solcellspaket? Läs allt om detta här.

Sugen på solceller? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!

Click or drag a file to this area to upload.

Prispressad bjässe till solcellsanläggning

Om man sätter upp 40 paneler innebär det en produktion som kan uppgå till 15 000 kWh per år. Förbrukar du mer el än så? Vissa gör det, men inte alla. Det är inte möjligt att bli självförsörjande på el i Sverige beroende på årstidsvariationerna men att producera lika mycket som man förbrukar över ett år, det är möjligt. Ofta möjligt med den här anläggningen.

solceller

Tycker du det låter spännande att få med ett batteri till din solcellsanläggning så du kan lagra din producerade el och använda den, exempelvis på natten? Kolla in det som är vår huvudsakliga verksamhet, att sälja Sveriges överlägset mest prisvärda solcellsanläggningar med marknadens största standardbatteri. Ni hittar alla våra priser på det här.