Fast pris

på solceller

Vi vågar visa våra priser. För vi vet att de är överlägsna.

Solcellen är ett av Sveriges bäst säljande solcellsföretag

Fast pris på solceller

Vi visar alltid våra priser. Vi säger det gärna, och med stolthet. Våra priser är överlägsna. Dessutom samma priser i hela Sverige oavsett var du bor.

Solceller med batteri

Vi har ställt om till att skicka med batteri som standard till solcellerna. Det är framtiden och vi tänker inte vänta. Dessutom helt oslagbart ekonomiskt.

Kvalitetsmaterial

Vi använder enbart material av högsta kvalité från världens främsta producenter. Vi behöver inte göra något annat. Våra priser är överlägsna ändå.

Vi jobbar digitalt

Platsbesök tillhör forntiden. Med vårt vattentäta, digitala system lämnar vi korrekta offerter, helt digitalt. Detta ger dig en fantastisk investering.

solceller med batteri

Vi på Solcellen älskar solceller. Och vi tror på framtiden. Därför har vi ställt om till solceller med batteri, och vi fortsätter hela tiden utveckla oss.

Nu senast består utvecklingen i att vi gärna skickar med ett batteri till solcellsanläggningarna. 9,6 kWh stort är vårt standardbatteri. Vill du ha ett ännu större batteri går det utmärkt att till en mindre kostnad köpa till ytterligare moduler.

Den enkla och korta förklaringen är att vi numera ser batteriet som en självklar del av en solcellsanläggning. Det handlar om ekonomi och det handlar om miljön. Energilagring kommer vara helt avgörande om vi ska klara energiutmaningen under åren som kommer, både för plånboken och miljön.

Kort sagt, ska man köpa solceller just nu, då ska man göra det med batteri. Förutsättningarna med ett grönt teknik avdrag på 48,5% är så pass bra att valet om man frågar oss är självklart.

Rikstäckande men lokala

Vi förstår att det är en avvägning. Välja ett av Sveriges största solcellsföretag som Solcellen med sina fördelar. Eller en lokal elfirma med sina fördelar.

Vi förstår och därför har vi byggt ett system där man får både och från ett och samma företag.

Vi har vår kontorsmässiga bas i Österbybruk mellan Uppsala och Gävle men på montagesidan är vi utspridda över hela Sverige. Vi har lokala montageteam som täcker olika regioner i landet och vi samarbetar enbart med lokala elektriker som sällan behöver åka längre än några mil till installationerna.

Det kanske inte alltid går att klampa in på vårt kontor på samma sätt som på den lokala elfirman. Men kan man nöja sig med att nå oss via telefon eller mail innan vi sedan kontaktar vår lokala personal i regionen i händelse av att du skulle behöva hjälp med något? Då får man det bästa av båda världar.

Vad är då så bra med att välja Solcellen?

Sveriges mest lönsamma solcellsanläggningar, alltid med Sveriges största standardbatteri. Vi tycker det räcker så.

Välkommen till framtiden. Välkommen till Solcellen!