Grattis!

Du borde får plats med en stor anläggning på ditt tak

Du har ett större tak på din villa. Då är det troligt att vår stora solcellsanläggningen passar dig bra. Ju flera paneler du får plats med desto mer el kan du producera själv och lika mycket kan du sänka din elkostnad med. Med våra kompletta paket får du en anläggning som både producerar el när du behöver den och lagrar den tills när solen inte längre lyser. Som tillval kan du också få ett uttag för nödström så du kan han enklare ström i huset även vid strömavbrott. 

Nedan ser du vårat stora paket med allt du behöver för att komma igång med solel. 

Stor solcellsanläggning

190 000kr

27 st. Premiumpaneler inklusive batteri.

Mattsvarta JA SOLAR 365W 

Ingår alltid i våra paket

  • Hybridväxelriktare – Sungrow  
  • 9,6 kWh Batteri – Sungrow
  • Smartmätare och App – Sungrow 

Inklusive allt Installerat och klartUpp till 10000 kWh per år.

solceller

Stor solcellsanläggning för villa med fantastisk avkastning

Har man ett lite större villatak man vill sätta solceller på, då passar vår solcellsanläggning med 27 paneler ofta väldigt bra. Och framför allt, den uppskattade avkastningen på en så här pass stor anläggning blir fantastisk. Låt solcellerna jobba på dagen, låt batteriet jobba på natten, och var i princip självförsörjande på el under stora delar av året.

*För att kunna få priset ovan krävs det att fastigheten har två registrerade ägare. Annars blir det några tusenlappar dyrare då avdraget är på max 50 000 per registrerad ägare.

Nästa steg

Vi hjälper dig genom hela processen 

Vill du ha en offert på en stor anläggning eller villl du titta vidare innan du bestämmer dig. Offerten är självklart helt gratis och förutsättningslös. Alla offertförfrågningar hanteras av en solcellsexpert som kontrollera din fastighets förutsättningar och optimerar anläggningen innan de svarar med ett tydligt och prisvärt förslag.