Riktig prisgaranti på solceller

”Vi har prisgaranti”, troligen den mest uttjatade frasen i de flesta branscher och inte minst när det gäller solceller.

Alla har ”prisgaranti”, hur går det egentligen till? Om alla garanterar det lägsta priset, kan det då någon gång ta slut? Då borde ju alla solcellsanläggningar sluta på noll kronor i slutpris efter att alla prisgarantiat klart.

Så, hur går det ihop?

Mycket enkelt.

Vår prisgaranti är på riktigt

Två exakt likadana solcellsanläggningar existerar inte. Så fort man vill utnyttja en prisgaranti får man svaret att ”det är inte samma panel”, ”det är inte samma växelriktare”, och om det mot förmodan är exakt samma material. Då hittar man en skruv som skiljer där konkurrenten använder ”skit” och så faller prisgarantin på den där skruven som kanske råkar vara av att annat fabrikat, men är precis lika bra.

Tips: Skicka din (dåliga) offert till oss och få en 2500 kronor billigare tillbaka. Maila oss här.

Vi gillar inte det där, och därför sjösätter vi nu vår riktiga prisgaranti.

Minst 2500 kronor billigare

Skicka över ditt erbjudande på solceller till oss så lovar vi att ge dig ett pris som är 2500 kronor billigare på motsvarande anläggning. Om vi inte har motsvarande anläggning i vårt sortiment kommer vi säga det. Kanske ge ett annat erbjudande, eller bara säga att det inte passar att köpa just den typen av anläggning av oss.

Men, vi kommer inte peka på någon skruv för att komma undan. Vi kommer ge ett 2500 kronor bättre pris på något som är precis lika bra i de allra flesta fallen.

Hur kan vi då göra detta, ha en riktig prisgaranti?

Enkelt. Vi har trimmat vårt system till att vara så pass effektivt att vi numera vet att ingen kan slå oss på fingrarna på priset. Och om någon råkat räkna fel och därmed gett ett fantastiskt pris på en solcellsanläggning, våra priser är så attraktiva att vi troligen kan sälja anläggningen billigare även om en konkurrent räknat fel. Så överlägsna är vi.

Dessutom, vi säljer hellre en anläggning med liten vinst än att låta någon annan sälja den. Vi är inte bara marknadens mest prisvärda alternativ, vi är också mest flexibla.

Vi använder endast förstklassigt material

Vi väljer sällan det allra dyraste materialet, men vi väljer alltid material från världens största leverantörer och vårt material håller alltid högsta kvalité.

Vi använder bara material från de största och mest kända tillverkarna; Sungrow, Longi, Solis, med flera.

Tummar vi på något annat? Personalens villkor? Använder vi billig utländsk arbetskraft?

Läs gärna mer om våra kollektivavtal och de allmänt schyssta villkor vi använder oss av här.

Vill du nyttja vår riktiga prisgaranti?

Skicka det (dåliga) erbjudande du fått om att köpa solceller och få samma dag tillbaka ett minst 2500 kronor mer prisvärt erbjudande av oss. Vår försäljningsavdelning nås på intresse@solcellen.nu.

Avslutningsvis, 2500 kronor, det är vår garanti. Vi lovar dock, nästan alltid kommer vi kapa priset mycket mer än så. Så överlägsna är vi prismässigt som landet ligger just i detta nu.