Grattis!

Du borde får plats med en medelstor anläggning på ditt tak

Med ett tak av den storleken är det troligt att vårt medelstora anläggningen passar dig perfekt. Med det paketet får du en oerhört ekonomisk anläggning som snabbt betalar tillbaks sig.

.Med våra kompletta paket får du en anläggning som både producerar el när du behöver den och lagrar den tills när solen inte längre lyser. Du får också ett uttag för nödström så du kan han enklare ström i huset även vid strömavbrott. 

Nedan ser du vårat medelpaket med allt du behöver för att komma igång med solel. 

Medelstor

176 000kr

18 st. Premiumpaneler inklusive batteri.

Mattsvarta JA SOLAR 395W 

Ingår alltid i våra paket

  • Hybridväxelriktare – Sungrow  
  • 9,6 kWh Batteri – Sungrow
  • Uttag för nödström vid strömavbrott
  • Smartmätare och App – Sungrow 

Inklusive allt Installerat och klartUpp till  7500 kWh per år.

Solcellspaket med paneler batteri växelriktare och mobilapp

Medelstor anläggning för villa med hög lönsamhet

Har man ett medelstort villatak att sätta solceller på, då passar vår solcellsanläggning med 18 paneler ofta väldigt bra. Då Det är den anläggning vi säljer mest av, mycket prisvärd och en väldigt lönsam investering. Låt solcellerna jobba på dagenoch batteriet jobba natten.

*För att kunna få priset ovan krävs det att fastigheten har två registrerade ägare. Annars blir det några tusenlappar dyrare då avdraget är på max 50 000 per registrerad ägare.

Nästa steg

Vi hjälper dig genom hela processen 

Vill du ha en offert på en medelanläggning eller villl du titta vidare innan du bestämmer dig. Offerten är självklart helt gratis och förutsättningslös. Alla offertförfrågningar hanteras av en solcellsexpert som kontrollera din fastighets förutsättningar och optimerar anläggningen innan de svarar med ett tydligt och prisvärt förslag.