Specialpris i vårt närområde

Just nu specialpris för boende i Uppsala

Vi befinner oss i en tid där vi gärna vill hålla oss hemma. Eller åtminstone nära hemmet. Det gäller även oss på Solcellen med vår bas i Österbybruk utanför Uppsala. Därför väljer vi just nu att ge villaägare i vårt närområde extra stora möjligheter att skaffa en lönsam solcellsanläggning.

Efter mycket arbete har vi lyckats ta fram ett system där vi kan projektera våra anläggningar klart mer effektivt än tidigare. Det gör att vi helt enkelt sparar pengar, men just nu känner vi inte att vi ska lägga dessa pengar på våra vinster. Vi har istället bestämt oss för att lägga dem på att pressa priserna så pass mycket att vi nu faktiskt tror att det är omöjligt för en konkurrent att vara mer prisvärd än oss.

Prisvärda ja, men vi tummar inte heller på kvalitén. Vi använder oss enbart av material av absolut högsta kvalité och om man anlitar oss anlitar man oss och oss bara.

Vi gör allt själva. Vi projekterar, vi besöker våra kunder, våra egna montörer monterar, vi utför elarbetet med egna elektriker, och vi finns sen tillgängliga för våra kunder i efterhand, vad de än skulle vilja ha hjälp med.

Varför ska man skaffa solceller då?

Låt oss visa varför redan idag.

Skicka ett mail till intresse@solcellen.nu eller använd formuläret nedan. Allt vi behöver är en adress så återkommer vi samma dag med ett prisförslag på en solcellsanläggning skräddarsydd för just ditt tak. En solcellsanläggning som om man köper den av oss i princip alltid har en avkastning på över 10%. Det har man inte på så många andra investeringar.