Läget har aldrig varit bättre

Anmäl ditt intresse för solceller nedan. Helt kostnadsfritt och helt förutsättningslöst. Det enda vi gör är att titta på översiktsbilder av ditt hus. Sen återkommer vi med ett prisförslag via mail som du gör vad du vill med. Vi tror inte att du kommer ångra dig.

En solcellsanläggning förväntas ha en livslängd på minst 30 år. Vänta inte, det finns ingen anledning.

Nytt system ger nya priser

Utan att bli alltför teknisk kan man säga att det finns två olika system när det gäller solceller. Vi har hittills mestadels sålt ett lite dyrare system där man tvingas ha en liten dator bakom varje panel, kallad optimerare.

Vi säljer fortfarande många anläggningar med detta system, men vi tror att det nu finns ett annat system som kommer revolutionera solcellsbranschen.

Visste du att Solcellen är Upplands största solcellsinstallatör?

Vi säljer nu nämligen också system utan dessa optimerare. Vi tycker nu nämligen att dessa system kommit så långt och är så pass bra att det är dags att börja sälja dem och det fina med dessa är priset. Köper man en solcellsanläggning utan optimerare så kommer man ner på priser som tidigare varit helt orealistiska. Man gör det också utan att produktionen sänks förutsatt att förhållandena är de rätta.

Glöm aldrig bort att jämföra våra priser, vi tål det. Vi ska vara bäst med högst kvalité, men också billigast.

Rejäla villaanläggningar för under 100 000 kronor, det är numera högst realistiskt. Liksom anläggningar som har en avkastning på långt över 10%, ibland upp mot 15% på de villaanläggningar som är lite större.

9000 kwh – Nu under 100 000 kronor

Häromdagen lyckades vi för första gången pressa en anläggning som producerar 9000 kwh per under 100 000 kronor. 9000 kwh per år, det är mer än många villaägares årsförbrukning. Det är numera högst realistiskt att bli självförsörjande på el för under 100 000 kronor, en investering som sen betalar av sig på en bra bit under 10 år. Våra anläggningar har numera i princip alltid en avkastning på över 10%.

Solcellen utför allt arbete i egen regi. Från projektering till montage och elarbete till slutanmälan. Anlitar man Solcellen anlitar man bara Solcellen. Inga skumma underleverantörer.

Givetvis gör vi allt detta helt utan att tumma på kvalitén eller något annat. Anlitar man Solcellen anlitar man Solcellen i alla led. Vi svarar på dina frågor, vi säljer och projekterar anläggningen, vi monterar anläggningen, vi sköter alla kontakter med nätägaren. Kort sagt, vi använder oss aldrig av underleverantörer. Vi behöver inte det. Vi har all kompetens inom företaget.

Vi använder oss också enbart av material av högsta kvalité från de ledande producenterna. Det är en hederssak.

Ska vi ta en titt på just dina förutsättningar?

Använd formuläret nedan så återkommer vi med allt du behöver veta för att bli solfarmare du också.