Tiopanelaren

Kan du tänka dig en växelriktare av ett aningen billigare fabrikat jämfört med de premiumväxelriktare från Sungrow som vi har i alla våra standardpaket?

Kan du även tänka dig ett mindre batteri än det stora 9,6 kWh-batteri som vi har i alla våra standardpaket?

I så fall kan vi nu erbjuda något som vi kan garantera att ingen annan erbjuder.

solceller huawei

Vill du köpa paketet? Använd formuläret nedan så återkommer vi med en offert. Vill du läsa mer om paketet, fortsätt läsa under formuläret.

  Vi har köpt in ett rejält parti av Huaweis produkter i form av en hybridväxelriktare, en smartmätare, samt ett komplett 5 kWh batteri. Faktiskt världens mest sålda fabrikat på växelriktare, Huawei. Förklaringen stavas priset. Huaweis produkter är klart billigare än Sungrows produkter.

  Vi tycker att våra växelriktare och batterier från Sungrow är överlägsna, men vi ser också behovet och intresset av att servera ett alternativ. Därför säljer vi nu det här paketet. Vi säljer dock bara Huaweis produkter i just detta paket. För lite större anläggningar anser vi att valet av Sungrow är självklart. Både för kvalitén, premiumkänslan, men också för storleken på batteriet.

  Vill du kolla in våra standardpaket? Se alla våra fasta priser på solceller.

  10 paneler, det får plats på alla svenska villatak. Har du ett plåttak eller ett tak med betongpannor, då kommer det gå att sätta upp det här paketet. Och kolla priset. Du får alltså en komplett, nyckelfärdig solcellsanläggning. Med ett tillhörande batteri för att kunna lagra energi under dagen som man sen kan använda på natten. Till ett pris som väldigt många har råd med. Kort sagt, vi tror inte det kommer vara entusiasterna som köper det här paketet. Vi tror att det kan vara det här paketet som kommer sätta solceller på vanliga Svenssons villatak runtom i Sverige.

  Det är också därför vi satt detta extremt låga pris på paketet. Vi kan inte göra annat än att säga som det är. Vi tjänar inte jättemycket pengar på det här paketet men i den position vi är i just nu kan vi kosta på oss att ha ett sådant här paket. Ett paket som återspeglar grunden till varför Solcellen en gång i tiden startades.

  Solcellen startades redan 2016 för att vi brann för förnybar energi och att försöka hjälpa klimatet så mycket som det bara är möjligt med hjälp av solceller. Det har vi haft som en grundbult sedan dess. Nu tar vi ytterligare ett steg på den vägen, och vi gör det genom att samtidigt erbjuda våra kunder en affär som är helt oslagbar.

  Vill du köpa detta paket?

  Eftersom panelerna kommer få plats på taket behöver vi inte särskilt mycket information. Fyll bara i uppgifterna nedan så återkommer vi med en offert som det sedan är helt valfritt om du önskar acceptera eller ej. Du kommer självklart själv få avgöra på vilket tak och var panelerna ska sitta. De bör dock alla sitta åt samma väderstreck.

  Det gröna avdraget på detta paket är strax under 50 000 kronor. Det är alltså möjligt att köpa detta paket, till det här priset, även om man är ensam ägare av sin fastighet.

  Kom ihåg att vi endast säljer Huaweis produkter i detta paket. Vill du ha fler paneler så hänvisar vi till våra standardpaket med Sungrows växelriktare.

  Välkommen till framtiden. Välkommen till Solcellen!

   Ja, jag vill ha en bra offert på solceller!

   Ja, jag vill ha en offert på solceller!