Superpris på solceller under sommaren

Vi på Solcellen vet hur de flesta lantbrukare har det under sommarhalvåret. Det är fullt upp. Så är det för oss också. Det är full fart under sommaren då många kommer på den fantastiska idén att köpa solcellsanläggningar.

Efter sommaren brukar det emellertid alltid lugna sig, och därför vill vi redan nu börja planera för detta.

Om man redan nu bestämmer sig för att sätta upp en solcellsanläggning under perioden september 2020-mars 2021 så erhåller man 20% rabatt på våra redan låga materialpriser.

Läs gärna mer om att lantbrukare ofta är den del av våra kunder som får de allra mest lönsamma anläggningarna. Det i kombination med den här rabatten kommer det bli helt oslagbart.

Min solcellsanläggning från Solcellen är en av de bästa investeringar jag gjort.

-Michael, ägare Upplands potatis

Är du redo att göra en av ditt livs bästa affärer? En solcellsanläggning för en lantbrukare är ofta återbetald på omkring fem år, avkastningen ligger alltså ofta över 20%. Svårslaget är bara förnamnet.

Kontakta vår expert på lantbruksanläggningar, vår grundare Reine Bergslo på telefon 070-618 23 62 eller mail reine@solcellen.nu. Det han inte vet om hur en lantbruksanläggning ska skräddarsys är inte värt att veta.

Vi kan redan nu skicka ett prisförslag till dig via mail där du får en uppfattning om hur lönsam din anläggning kommer vara och hur den ligger prismässigt. Kontakta oss i så fall på intresse@solcellen.nu så återkommer vi, oftast samma dag, med ett helt förutsättningslöst prisförslag.