Solceller till bostadsrättsförening

Solceller för bostadsrättsförening – i en Brf blir alla vinnare

För bostadsrättsföreningar (BRF) finns det många fördelar med att satsa på solenergi. Förutom den miljömässiga vinsten är det oftast en väldigt god investering med bra avkastning på investerat kapital.

Tänk att bli av med alla elräkningar, att sälja elen eller till och med kunna minska hyran?

Med solceller är det faktiskt möjligt.

Vi på Solcellen gästar gärna ett förenings- eller styrelsemöte för att berätta mer. Då kan ni ställa frågor och få den information ni behöver för att ta beslut om huruvida solceller är något för er eller inte.

Solceller i Uppsala
Bilden visar en pågående installation av solceller.

Kan höja värdet på bostadsrätterna

Något som skiljer oss från många andra solcellsföretag är – förutom att vi är billigare – att vi tar hand om allt från projektering till installation. Med oss får ni en komplett anläggning med service, drift och underhåll.

Vi tror på personlig service och arbetet görs självklart av våra egna montörer.

För bostadsrättsföreningar finns det en hel del tilläggstjänster beroende på hur förutsättningarna ser ut, till exempel antal hushåll, storlek på taket, elbehov och liknande.

Ta chansen att se över just era förutsättningar genom en kostnadsfri konsultation.

Nämnde vi förresten att vi också installerar laddboxar för elbilar? Att det finns laddstolpar brukar kunna höja värdet på bostadsrätterna.

För mer information, besök vårt kontor eller kontakta oss via sidan Om Solcellen, ett av formulären på hemsidan eller genom att mejla intresse@solcellen.nu.

Ja, jag vill ha en bra offert på solceller!

Ja, jag vill ha en offert på solceller!