Solceller för bostadsrättsförening

Vi på Solcellen har sålt och monterat några av de större solcellsanläggningarna för bostadsrätter i Uppsala. Vi har också satt upp ett flertal större anläggningar för BRF:er på andra orter.

Att bli av med elräkningar och kunna minska månadsavgiften är något som många bostadsrättsföreningar drömmer om och med solceller på taket blir det snabbt en realitet. De solcellsanläggningar vi monterat för bostadsrättsföreningar har uppskattade avkastningar på mellan 15% och 20%. Det vill säga, investeringen har betalat sig efter bara 5-6 år. Sen har föreningen gratis, grön el i uppemot 50 år framöver. Det tycker vi är en bra deal.

För att få ihop en affär med en bostadsrättförening krävs det ofta speciallösningar och mycket information för att alla i föreningen ska bli eniga. Därför skickar vi gärna ut någon av våra experter till ett av föreningens möten, givetvis helt förutsättningslöst och helt gratis.

Kan höja värdet på bostadsrätterna

Olika undersökningar har också visat att solceller på taket höjer värdet på lägenheterna i en bostadsrättsförening. Det är en fin bonus, tycker vi.

När man väljer oss på Solcellen för en installation till en bostadsrättsföreningen får man dels våra marknadsöverlägsna priser, men man får också lugn och ro. Vi tar hand om allt, från start till mål och montaget blir effektivt och problemfritt. Vi har all kompetens inom företaget och oftast behöver vi inte hyra in några underleverantörer.

Ta chansen att se över just era förutsättningar genom en kostnadsfri konsultation.

Nämnde vi förresten att vi också installerar laddboxar för elbilar? Att det finns laddstolpar brukar kunna höja värdet på bostadsrätterna.

Kontakta oss så återkommer vi så snabbt vi kan med information om just era förutsättningar.

[contact-form-7 id=”2788″ title=”Formulär april 2021″]