Solceller till kanonpris under juni!

Sommaren är på väg med stormsteg, eller till och med här.

Vi på solcellen får sommarkänslor som alla andra och därför drar vi till med en grym sommarkampanj. Vi kommer synas mycket under sommaren och i samband med detta kommer vi också pressa priserna rejält för våra kunder.

Det är nu som är den bästa tiden för att köpa solceller och som det ser ut i nuläget kommer vi ha möjlighet att sätta upp många anläggningar redan under sommaren. Detta för att våra kunder ska kunna tillgodoräkna sig sensommarens solstrålar som är de överlägset bästa när det kommer till solceller.

Nyfiken?

Vi har tagit fram ett system där vi kan ge ett prisförslag direkt, utan att komma ut och titta på förutsättningarna. Allt vi behöver är en adress till byggnaden som solcellerna ska sitta på.

Fyll i era uppgifter i dokumentet nedan så återkommer vi med ett första prisförslag som vi sedan kan diskutera kring och finns det intresse kommer vi givetvis ut och diskuterar en eventuell affär.

Om inte kommer vi inte besvära er, men vi tror den risken är liten. Solceller är en svårslagen investering, särskilt just nu.

Låt oss visa hur oslagbar en investering i solenergi just nu är!