Solceller – En grym investering för företaget

Frågar man oss på Solcellen spelar det egentligen ingen roll om det är en privatperson, en företagare eller en lantbrukare som frågar. Vårt svar kommer vara detsamma oavsett vilket. En investering i en solcellsanläggning är en av de bästa investeringarna man kan göra.

Lite extra bra för många företagare dock då en solcellsanläggnings lönsamhet styrs av två saker. Hur mycket el man gör av med och hur mycket solceller man får plats med på taket, eller marken för den delen, som man vill använda för det.

Generellt sett kan man säga att en solcellsanläggning för privat bruk oftast har en avkastning på drygt 10% om man köper den från oss. De anläggningar vi säljer till företag har ofta uppemot eller till och med över 20% i avkastning. 

Gör ditt företag av med mycket el? Och har en lämplig yta för att sätta solceller på? 

Kontakta oss. Vi har mycket svårt att tänka oss att ni kommer ångra er och behöver vi övertyga er så har vi många nöjda företagare bland våra kunder som gärna berättar om hur lönsamma deras anläggningar är.

Vår grundare och specialist på företagslösningar Reine Bergslo är alltid redo att se över just era förutsättningar. Kontakta honom direkt eller fyll i formuläret nedan så ser vi till att ni kommer i kontakt. Ni kommer inte ångra er.