Få ett färdigt prisförslag redan idag!

Vi på Solcellen letar ständigt efter nya sätt att förbättra oss och vår senaste idé är att det inte ska vara krångligt att köpa solceller. Eller för den delen, att bara få reda på vad solceller för ett särskilt hus kostar, och om de är lönsamma.

Det är bara att erkänna. Vi har tidigare jobbat ungefär så som solcellsbranschen i stort jobbat. Det vill säga, långsamt. Det har oftast tagit dagar, och ibland veckor, innan en kund fått reda på hur förutsättningarna egentligen ser ut.

Nu vill vi vända på det där. Vi har utarbetat ett system där vi kan lämna ett färdigt prisförslag på en skräddarsydd solcellsanläggning för ett villatak samma dag som vi får in en förfrågan. Sen lägger vi mer en gärna massor av tid på våra blivande kunder med kostnadsfritt hembesök, med projektering, med allt det som man behöver göra. Men vi vill lägga korten på bordet så fort som möjligt, vi vill att alla ska veta vad det kostar direkt.

Det finns inget hokus pokus när det gäller solceller. Det är inte krångligare än man gör det. En anläggning kostar en slant i inköp, men om man vill kan man nästan alltid låna till hela investeringen av banken och fortfarande tjäna pengar på anläggningen från dag ett. Avkastningen på våra villaanläggningar är oftast över 10% och vi vet i alla fall inte många alla sparformer som har en liknande avkastning.

En solcellsanläggning kräver varken något underhåll eller något tekniskt kunnande av ägaren. En solcellsanläggning är ett sätt att tjäna pengar, samtidigt som man ger klimatet en välbehövlig ryggdunk.

Intresserad?

Använd formuläret nedan eller maila oss på intresse@solcellen.nu så återkommer vi redan idag med ett förslag på en anläggning som passar just dig. Helt gratis och helt förutsättningslöst givetvis. Vi vet att vi har så bra kvalité i våra grejer och ligger så bra till i pris att det i princip inte går att slå oss. Jämför oss gärna, vi tål det.