Panos Kollias

  • 070-699 39 69
  • panos@solcellen.nu

Inriktning stora projekt & solcellsparker.


Panos har en lång bakgrund inom solcellsbranschen. Bland annat har han arbetat med ett av Europas största och ledande företag när det gäller solcellsparker av större modeller. Han har en tidigare utbildning inom IT, försäljning och marknadsföring i botten.

Brett kontaktnät och stora kunskaper

Panos besitter den expertis och erfarenhet som krävs gällande projektering av stora anläggningar inom solenergi. Dessutom har han ett stort kontaktnät och goda samarbeten med internationella företag som ligger längst fram när det gäller solcellsparker.

Jag hoppas kunna bidra med mina kunskaper och mitt goda kontaktnät när det gäller större solcellsprojekt i Sverige. Sverige ligger efter i Europa när det gäller kommersiella solcellsparker och företagens medvetenhet. Jag ser framför mig en explosionsartad marknad när det gäller stora anläggningar. Det gäller att ta position som solcellsleverantör när det gäller just parker, gällande affärsidé, koncept, finansieringslösningar och framtida tjänster kopplade till detta.

Det är få företag idag som har erfarenheten, kunskapen och möjligheten att genomföra en större solcellspark/solkraftverk och dess utmaningar. Vårt mål är att vara i framkant med helhetslösningar, och erbjuda kunder den bästa lösningen för just deras verksamhet.

Du måste vara inloggad för att kommentera