Få en mycket bättre solcellsoffert

Varför ska man projektera och planera en solcellsanläggning innan man vet om den ska sättas upp?

Det frågar vi på Solcellen oss konstant, och vi har ännu inte hittat svaret. Därför går vi emot vad alla andra i branschen gör och projekterar anläggningar först när vi vet att de ska sättas upp.

Tips: Kolla in våra fasta priser på solcellsanläggningar.

När någon är intresserad av en anläggning från oss ritar vi snabbt och effektivt upp en anläggning som passar för taket och räknar sedan fram ett pris på vad det ska kosta. Det blir inte alltid exakt på kronan men det spelar inte minsta roll för oss. Ökar kostnaderna med någon tusenlapp sett till vad vi räknat med, vi sparar ändå pengar på att inte slösa bort en massa tid på att projektera anläggningar som aldrig säljs eller monteras.

Tips: Testa vår solcellskalkylator här.

Nu vill vi förenkla ytterligare.

Har du redan tagit en offert på solceller och vet vad du vill ha?

I så fall har ju någon annan troligen redan projekterat anläggningen, så varför ska vi också göra det?

Få en offert med mycket bättre pris

Meddela oss, så lovar vi att erbjuda det mycket billigare än du tidigare fått pris på. Det enda vi behöver veta är antal paneler och vilka paneler som du vill ha uppsatt på taket. Kan du berätta vilken typ av tak det är så blir det enklare för oss att pressa priset ytterligare.

Testa oss. Använd formuläret nedan. Skriv in dina uppgifter samt antal paneler och vilken sorts panel du fått offert på tidigare så återkommer vi snabbt med vårt pris på det. Om du sen väljer att gå vidare med oss och skriver på offerten så gör vi då en noggrann projektering, inte innan dess.

Tips: Har du ännu inte tagit någon solcellsoffert, hoppa över sista fältet så kontaktar vi dig om förutsättningarna.

    Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag redan idag!

    DU KANSKE OCKSÅ GILLAR