Folkanläggningen för 69 900 kronor

Vi på Solcellen fortsätter att välta solcellsbranschen upp och ner. Nu senast gör vi det genom att kunna sälja en solcellsanläggning som passar in på nästan alla tak, som producerar uppemot 6400 kwh per år, och som dessutom har ett mattsvart premiumutseende för 69 900 kronor.

Tips: Maila oss direkt och få en offert för just ditt tak på intresse@solcellen.nu.

Jämför oss! Ingen av våra konkurrenter klarar av att mäta sig med detta. Mer om detta kan man läsa på vår sida om vår riktiga prisgaranti där vi garanterar ett lägre pris, utan en massa tjafs.

Tips: Läs om varför skidlegendaren Anders Södergren är så entusiastisk över sin solcellsanläggning från Solcellen.

Anläggningen baseras på ett betongtegeltak i rakt söderläge där 20 paneler får plats i vårt närområde. Kort sagt, ett högst genomsnittligt tak i en genomsnittlig del av Sverige, norra Uppland precis på gränsen mellan Norrland och Svealand.

Bor man lite längre från oss kan det bli lite dyrare. Har man inte ett tak i rakt söderläge krävs det lite fler paneler för att komma upp samma förbrukning, men man kan fortfarande välja Folkanläggningen, bara det att man får en lite lägre produktion av el.

Tips: Läs allt om varför det gröna ROT-avdraget gör solceller så otroligt lönsamt just detta år.

Den här anläggningen, med 20 paneler, får plats på 99% av Sveriges villatak, och det behöver inte bli dyrare än 69 900 kronor. Det tycker vi är fantastiskt. Vi har därför valt att kalla denna anläggningen för Folkanläggningen, en anläggning som vi vill att alla villaägare har råd att köpa. Alla ska ha råd att vara miljöhjältar, och dessutom spara pengar på köpet.

Tips: Testa vår solcellskalkylator för att se hur stor produktion du kan få upp på just ditt tak.

Topp-3 sämsta skäl att avstå solceller

Solceller är dyrt!

Det är troligen den främsta anledningen till att så många väljer att inte hugga tag i projektet med att sätta solceller på taket. Det positiva med det påståendet är att det inte längre stämmer. Det stämmer visserligen fortfarande till stor del gällande solcellsbranschen i stort, men det stämmer inte om man väljer solcellen som leverantör.

Solceller är fult!

Det började med att solpanelerna var blåa. Så snyggt var det inte. Sen har många solpaneler fortfarande framträdande, ljusa trådar i sig. Dessa paneler smälter inte in särskilt väl på ett tak. Sen anser inte vi att man ska skämmas över att ha synliga solceller. Tvärtom, att vara en miljöhjälte är bland det finaste man kan vara. De allra flesta vill emellertid att solpaneler ska synas så lite som möjligt, och därför har vi nu valt att plocka fram en mattsvart designpanel som ett av våra främsta och mest prisvärda alternativ.

Solceller kanske är lönsamt nu, men vänta bara till det att staten börjar beskatta dem!

Ett av de minst underbyggda argumenten mot att skaffa solceller. Att det efter någon slags ologisk, magisk händelsekedja ska bli så att svenska staten börjar straffbeskatta solcellsinnehavare på grund av att det skulle vara för lönsamt. Absolut ingenting talar för detta. Tvärtom. Alla regeringar de senaste åren har mycket tydligt visat hur man är beredd att stötta solcellsbranschen för att det ska vara så lönsamt för konsumenten att det inte ska gå att motstå. Besparingar av solceller kommer knappast inom någon slags överskådlig framtid på något sätt straffbeskattas.

Solceller är lönsamt – Men hur lönsamt?

Hur lönsamt det är med solceller, det går faktiskt inte att säga. Vi på Solcellen säger som vi alltid gör. Det är mer lönsamt än alternativen. Man har inte en procents ränta på banken, man har inte två procent, man har i synnerhet inte tio procent. Man har inga procent alls. En investering i solceller innebär en avkastning på pengarna från första dagen och det tycker vi är fantastiskt. Sen spår experterna att elpriserna under kommande år kommer öka, och då blir förstås solcellsinnehavare extra gynnade. Då är det högst troligt att de solcellsanläggningar som säljs idag över tid kommer ha en avkastning på långt över tio procent.

Tips: Läs mer om hur vi lyckas hålla nere priserna helt utan att tumma på kvalitén på materialet eller de anställdas villkor här.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag redan idag!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR