Vårt material

Varför krångla till det? Det är lite av vår ledordsmening här på Solcellen. Vi gör inte som alla andra. Vi gör det enkelt. Och vi håller på så vis på att revolutionera solcellsmarknaden. Vi kan hålla priser som ingen annan är i närheten av och vi håller också samma priser, oavsett var i Sverige man bor.

Vi vill kanske inte berätta alla våra eventuella hemligheter, men en stor del i våra överlägsna priser är att vi fokuserar på en särskild panel, och ett fabrikat av växelriktare. Detta gör att vi kan köpa in stora kvantiteter av vårt material, något som givetvis pressar priserna. För det är dyrt att lagerhålla många olika paneler, det är inget snack om den saken. Det tar plats, det är mycket pengar som ligger och skräpar om man inte säljer särskilt mycket av det, och det är helt enkelt ganska ineffektivt. Var så säker på att dessa kostnader finns insmugna någonstans i priset om man väljer en solcellsleverantör som arbetar på konventionellt vis med många olika paneler.

Den främsta orsaken till att vi fokuserar på en enda panel är dock att det räcker utmärkt. Det behövs inte fler än en. Dagens solcellspaneler är i princip identiska med varandra, oavsett märke. Det som kan skilja är den fysiska storleken på dem. Det finns förstås också extra avancerade paneler, som visserligen inte gör att de producerar mer el, men de blir dyrare för att man krånglar till det. Något som många ser som en möjlighet att höja sina priser. Vi gör tvärtom. Vi jobbar hela tiden för att sänka våra priser.

Longi 360W

Vi använder just nu en panel av märket Longi. Närmare bestämt en Longi 360W som är helsvart, ett premiumutseende med andra ord. Den smälter in bra alla villatak då den är mattsvart utan synliga ljusare detaljer i sig.

Panelen har givetvis den senaste half cut-teknologin.

Panelen är 175,5 cm hög och 103,8 cm bred.

Panelen väger 19,5 kg.

Solis växelriktare

När det kommer till växelriktare använder vi olika storlekar av märket Solis. Precis som Longi är en av världens absolut främsta tillverkare av solcellspaneler är Solis en av världens absolut främsta tillverkare av växelriktare.

Solis fokuserar på att tillverka effektiva växelriktare som gör det de ska lika bra som alla andra, men till ett lägre pris. Detta passar otroligt väl med vår verksamhet. Solis växelriktare kommunicerar också bättre än de flesta konkurrenterna med andra smarta enheter i hemmet vilket för den till ett av de absolut bästa valen inför framtiden.

Vi säljer just nu Solis i storlekar från 4kW upp till 110kW.

Ja, jag vill ha en bra offert på solceller!

Ja, jag vill ha en offert på solceller!