15% ROT på solceller redan nu!

  • 15% avdrag på hela investeringen.
  • Billigare materialpriser än någonsin.
  • Vi på Solcellen har pressat våra marginaler med målet att vara billigast på marknaden.
  • Anlita Solcellen och få högsta kvalité i alla led. Vi gör allt i egen regi, utan underleverantörer som annars är vanligt i branschen.

Det har legat på förslag en tid men nu är det klart. Från och med den första januari 2021 finns det möjlighet att få 15% ROT-avdrag på solceller jämfört med tidigare 9%. På hela investeringen alltså. Man får ett prisavdrag på 15% direkt på fakturan.

Fantastiskt.

Inte fantastiskt såtillvida att det behövs.

Bidrag behövs inte längre

Det har tidigare funnits först 30% och senare 20% solcellsbidrag. På den tiden får man säga att bidraget behövdes. Materialet var fortfarande så pass dyrt att det var svårt att få lönsamhet i anläggningarna utan bidragspengarna.

Solceller – Mer lönsamt än någonsin

När solcellsbidraget försvann i somras bestämde vi oss för att vi skulle göra något. Vi skulle se till så våra anläggningar ändå blev mer lönsamma än någonsin och vi har lyckats. De solcellsanläggningar vi sålt den senaste tiden har varit de på papperet mest lönsamma vi sålt under alla år. Då har vi alltså inte använt något bidrag i beräkningarna, utan bara 9% ROT.

Våra anläggningar har den senaste tiden varit mer lönsamma än någonsin tidigare.

När det här med 15% ROT klubbades igenom började vi fundera på hur vi skulle göra. Det känns inte riktigt schysst att fortsätta sälja anläggningar med 9% ROT utan att berätta vad som händer efter nyår. Dessutom är det tveksamt om vi kommer ha kapacitet att sätta upp så många fler anläggningar än vi har inbokade i år. Kön för montage börjar bli ganska lång.

Så, vad göra?

Tidpunkten blir troligen aldrig bättre än nu

Vi börjar sälja med 15% ROT redan nu förstås, och det med priser som man inte kommer kunna få efter nyår.

Köp med 15% ROT redan nu och säkra upp absolut lägsta pris!

I somras bestämde vi oss som sagt för att dumpa priserna på våra anläggningar. Vi kommer nu fortsätta med det året ut, men dessutom lägga på 15% ROT. Detta kommer göra att priset på anläggningarna kommer bli otroligt lågt, och den uppskattade avkastningen kommer bli helt fantastisk.

Varför ska man då köpa nu och inte vänta efter nyår?

Vi ska inte gå in på det i detalj, men det vi kan säga är att vi inte kommer ha samma låga materialpriser efter nyår. Det kommer troligen vara omöjligt att hålla de låga priser vi har just nu efter nyår. Det kan finnas många tusenlappar att tjäna på att beställa sin anläggning så snabbt som möjligt.

Priserna stiger högst troligt efter nyår.

Med andra ord, att beställa sin anläggning nu och sen få den uppsatt i god tid innan vårsolens strålar, något smartare finns troligen inte. Vi tror i alla fall inte att vi kommer kunna leverera så ekonomiskt starka anläggningar någon gång under överskådlig framtid. Det kommer vara under hösten som vi säljer de absolut mest lönsamma anläggningarna.

Få ett prisförslag redan idag

Kontakta oss gärna så berättar vi mer, och återkommer också samma dag med ett förutsättningslöst prisförslag. Ett prisförslag som vi tror kommer se otroligt intressant ut.

Läget har aldrig varit bättre

Anmäl ditt intresse för solceller nedan. Helt kostnadsfritt och helt förutsättningslöst. Det enda vi gör är att titta på översiktsbilder av ditt hus. Sen återkommer vi med ett prisförslag via mail som du gör vad du vill med. Vi tror inte att du kommer ångra dig.

En solcellsanläggning förväntas ha en livslängd på minst 30 år. Vänta inte, det finns ingen anledning.

Nytt system ger nya priser

Utan att bli alltför teknisk kan man säga att det finns två olika system när det gäller solceller. Vi har hittills mestadels sålt ett lite dyrare system där man tvingas ha en liten dator bakom varje panel, kallad optimerare.

Vi säljer fortfarande många anläggningar med detta system, men vi tror att det nu finns ett annat system som kommer revolutionera solcellsbranschen.

Visste du att Solcellen är Upplands största solcellsinstallatör?

Vi säljer nu nämligen också system utan dessa optimerare. Vi tycker nu nämligen att dessa system kommit så långt och är så pass bra att det är dags att börja sälja dem och det fina med dessa är priset. Köper man en solcellsanläggning utan optimerare så kommer man ner på priser som tidigare varit helt orealistiska. Man gör det också utan att produktionen sänks förutsatt att förhållandena är de rätta.

Glöm aldrig bort att jämföra våra priser, vi tål det. Vi ska vara bäst med högst kvalité, men också billigast.

Rejäla villaanläggningar för under 100 000 kronor, det är numera högst realistiskt. Liksom anläggningar som har en avkastning på långt över 10%, ibland upp mot 15% på de villaanläggningar som är lite större.

9000 kwh – Nu under 100 000 kronor

Häromdagen lyckades vi för första gången pressa en anläggning som producerar 9000 kwh per under 100 000 kronor. 9000 kwh per år, det är mer än många villaägares årsförbrukning. Det är numera högst realistiskt att bli självförsörjande på el för under 100 000 kronor, en investering som sen betalar av sig på en bra bit under 10 år. Våra anläggningar har numera i princip alltid en avkastning på över 10%.

Solcellen utför allt arbete i egen regi. Från projektering till montage och elarbete till slutanmälan. Anlitar man Solcellen anlitar man bara Solcellen. Inga skumma underleverantörer.

Givetvis gör vi allt detta helt utan att tumma på kvalitén eller något annat. Anlitar man Solcellen anlitar man Solcellen i alla led. Vi svarar på dina frågor, vi säljer och projekterar anläggningen, vi monterar anläggningen, vi sköter alla kontakter med nätägaren. Kort sagt, vi använder oss aldrig av underleverantörer. Vi behöver inte det. Vi har all kompetens inom företaget.

Vi använder oss också enbart av material av högsta kvalité från de ledande producenterna. Det är en hederssak.

Ska vi ta en titt på just dina förutsättningar?

Använd formuläret nedan så återkommer vi med allt du behöver veta för att bli solfarmare du också.

Få ett färdigt prisförslag redan idag!

Vi på Solcellen letar ständigt efter nya sätt att förbättra oss och vår senaste idé är att det inte ska vara krångligt att köpa solceller. Eller för den delen, att bara få reda på vad solceller för ett särskilt hus kostar, och om de är lönsamma.

Det är bara att erkänna. Vi har tidigare jobbat ungefär så som solcellsbranschen i stort jobbat. Det vill säga, långsamt. Det har oftast tagit dagar, och ibland veckor, innan en kund fått reda på hur förutsättningarna egentligen ser ut.

Nu vill vi vända på det där. Vi har utarbetat ett system där vi kan lämna ett färdigt prisförslag på en skräddarsydd solcellsanläggning för ett villatak samma dag som vi får in en förfrågan. Sen lägger vi mer en gärna massor av tid på våra blivande kunder med kostnadsfritt hembesök, med projektering, med allt det som man behöver göra. Men vi vill lägga korten på bordet så fort som möjligt, vi vill att alla ska veta vad det kostar direkt.

Det finns inget hokus pokus när det gäller solceller. Det är inte krångligare än man gör det. En anläggning kostar en slant i inköp, men om man vill kan man nästan alltid låna till hela investeringen av banken och fortfarande tjäna pengar på anläggningen från dag ett. Avkastningen på våra villaanläggningar är oftast över 10% och vi vet i alla fall inte många alla sparformer som har en liknande avkastning.

En solcellsanläggning kräver varken något underhåll eller något tekniskt kunnande av ägaren. En solcellsanläggning är ett sätt att tjäna pengar, samtidigt som man ger klimatet en välbehövlig ryggdunk.

Intresserad?

Använd formuläret nedan eller maila oss på intresse@solcellen.nu så återkommer vi redan idag med ett förslag på en anläggning som passar just dig. Helt gratis och helt förutsättningslöst givetvis. Vi vet att vi har så bra kvalité i våra grejer och ligger så bra till i pris att det i princip inte går att slå oss. Jämför oss gärna, vi tål det.

Specialpris i vårt närområde

Just nu specialpris för boende i Uppsala

Vi befinner oss i en tid där vi gärna vill hålla oss hemma. Eller åtminstone nära hemmet. Det gäller även oss på Solcellen med vår bas i Österbybruk utanför Uppsala. Därför väljer vi just nu att ge villaägare i vårt närområde extra stora möjligheter att skaffa en lönsam solcellsanläggning.

Efter mycket arbete har vi lyckats ta fram ett system där vi kan projektera våra anläggningar klart mer effektivt än tidigare. Det gör att vi helt enkelt sparar pengar, men just nu känner vi inte att vi ska lägga dessa pengar på våra vinster. Vi har istället bestämt oss för att lägga dem på att pressa priserna så pass mycket att vi nu faktiskt tror att det är omöjligt för en konkurrent att vara mer prisvärd än oss.

Prisvärda ja, men vi tummar inte heller på kvalitén. Vi använder oss enbart av material av absolut högsta kvalité och om man anlitar oss anlitar man oss och oss bara.

Vi gör allt själva. Vi projekterar, vi besöker våra kunder, våra egna montörer monterar, vi utför elarbetet med egna elektriker, och vi finns sen tillgängliga för våra kunder i efterhand, vad de än skulle vilja ha hjälp med.

Varför ska man skaffa solceller då?

Låt oss visa varför redan idag.

Skicka ett mail till intresse@solcellen.nu eller använd formuläret nedan. Allt vi behöver är en adress så återkommer vi samma dag med ett prisförslag på en solcellsanläggning skräddarsydd för just ditt tak. En solcellsanläggning som om man köper den av oss i princip alltid har en avkastning på över 10%. Det har man inte på så många andra investeringar.

Solcellen kommer till Björklinge

Vi på Solcellen kommer framöver rikta in oss särskilt på orterna i vårt närområde. Med utgångspunkt i Österbybruk gillar vi visserligen alltid att vara så lokala som möjligt. Just nu känns det dock extra viktigt. Vi tycker det kan vara onödigt att skicka våra montörer alltför långt bort, och därför riktar vi just nu in oss hårt på orterna nära oss.

Var börjar vi då? Tänkte vi. Och kom fram till att Björklinge får vara först ut.

Varför Björklinge?

Enkel förklaring faktiskt. Vi älskar konkurrens, Vi älskar att tävla mot andra för att kunderna på så vis får de absolut bästa förutsättningarna.

Vi vet, Björklinge har ett lokalt elbolag som även till viss del sysslar med att sälja solcellsanläggningar. Därför är Björklinge en lite större utmaning för oss än andra orter, och därför måste vi vara extra mycket på tårna för att erbjuda de absolut bästa villkoren.

Vår kampanj mot Björklinge under kommande veckor är enkel.

Vi kommer erbjuda villaägare i Björklinge så bra villkor med så bra material och så bra priser att vi tror att det inte går att slå det. Inte för någon. Och det dessutom med god marginal.

Nytt system ger lägre priser

Vi har utvecklat nya verktyg för hur vi säljer och bygger anläggningarna som gör att vi sparar mycket tid och kan därmed lägga oss lägre prismässigt än någonsin tidigare. Testa oss gärna. Vi garanterar inte att vi är billigast på anläggningar av motsvarande högsta kvalité som de vi säljer. Vi tror inte på sådana garantier. Det går alltid att peka på någon skruv som skiljer mellan anläggningarna och att garantin därmed faller. Det är mycket bättre att uppmana våra kunder att jämföra oss, för vi tror inte att det går att slå oss.

Tips: Vill du veta vad en solcellsanläggning för just ditt hus skulle kosta? Och hur mycket du skulle tjäna på den? Du kan få svaret redan idag. Maila oss på intresse@solcellen.nu så återkommer vi direkt med ett helt förutsättningslöst prisförslag.

Solcellen använder sig bara av material av absolut högsta klass. Vi utför alla led av arbetet i egen regi. Från sälj till montage, elarbete och slutanmälan. Det finns inget hokus pokus. Vi har bara hittat något som vi inte tror att någon annan kommit på ännu, och därför kan vi sänka priserna på anläggningarna. Detta gör att solceller nu är mer lönsamt än någonsin tidigare om man köper av oss.

Vi kommer under de närmaste veckorna skicka ut förslag på anläggningar till de villor som har de absolut bästa förutsättningarna i Björklinge. Håll koll i brevlådan så kanske just du sitter på ett av dessa perfekta tak. Björklinge är en lite speciell ort där nästan alla villor är byggda i raka rader. Det gör att att montagen för oss kommer bli enklare, något som gjort att vi kunnat göra erbjudandena ännu lite mer attraktiva.

Har du ingen lust att sitta och vakta brevlådan i förhoppning om ett utskick? Vi ger specifika förslag på anläggningar till alla som hör av sig till oss. Om förutsättningar finns, vill säga. Finns det inga bra förutsättningar för lönsamma anläggningar så säger vi det, inga konstigheter. Alla tak passar faktiskt inte för solceller, hur gärna vi än skulle vilja det.

Kontakta oss på intresse@solcellen.nu så återkommer vi med just dina förutsättningar, oftast samma dag.

Varför solceller då?

Solceller är enligt oss den just nu bästa sparformen

Vissa köper på grund av de miljömässiga orsakerna som är otvetydiga. Vill man göra något handfast för klimatet finns det knappt något bättre än att dra sitt strå till stacken och producera sin egen el.

De allra flesta som köper från oss gör det emellertid av ekonomiska orsaker. Miljöaspekten är för de flesta mest en bonus.

En solcellsanläggning på en vanlig villa från oss på Solcellen har oftast en avkastning på över 10%. Som räntorna sett ut i Sverige de senaste åren finns det knappt något bättre sätt att placera sina pengar än i en solcellsanläggning. Prata gärna med din bank om saken. De allra flesta kan låna till hela investeringen i solceller och på så vis göra en bra vinst på anläggningen från dag ett och i minst 30 år framåt. Så låga är räntorna på solcellslån och bankerna behöver oftast inte ens någon säkerhet. Anläggningen i sig är säkerhet nog.

Att jämföra en solcellsanläggning med exempelvis en husrenovering är svårt. Ett nytt badrum kan ofta skänka mycket mer glädje än en solcellsanläggning som sitter på taket och som man inte ser mycket av, förutom då att i telefonen kunna följa hur mycket pengar man tjänar på den.

Som investering är en solcellsanläggning hur man än vänder och vrider på det oslagbar, särskilt om den kommer från Solcellen. Jämför gärna, både med andra leverantörer och andra sparformer. Vi lovar, vi tål det.

Första juli – Sista dagen att få hjälp med bidraget

Juli månad är igång och sommaren är här för fullt. Sommaren som är en hektisk period för oss på Solcellen, men vi vill ändå göra en sista kraftansträngning för att hjälpa så många som möjligt att i sista stund ansöka om solcellsbidraget.

Sjunde juli är sista dagen för att ansöka om bidraget, och då ska alltså ansökan ha inkommit till Länsstyrelsen.

Detta innebär att om man vill ha hjälp av oss på Solcellen med att ansöka om bidraget så är första juli den sista dagen man kan höra av sig till oss om man vill ha hjälp med blanketten.

Solcellsbidraget är på 20% av hela kostnaden vid investering av solceller. Det finns inga garantier för att man får det bara för att man ansöker, men utgångspunkten är nu precis som tidigare att man kommer få det bara man ansöker i tid.

Vill du ta sista chansen?

Skicka ett mail till intresse@solcellen.nu med ditt namn, din adress och ditt telefonnummer så ska vi göra allt vi kan för att hinna i tid.

Det går också bra att använda formuläret nedan.

Sista chansen att ansöka om bidrag

Under många år har det statliga investeringsstödet för solceller varit en självklarhet. De senaste åren har det varit på 20% av hela fakturan.

I takt med att solceller blivit mer och mer lönsamma har det dock börjat pratas från politikerhåll om att det är dags att plocka bort bidraget och låta solcellsinvesteringar bära sig själva. Vi på Solcellen kan inte annat än hålla med. Solcellsanläggningar är numera så pass lönsamma att det inte behövs några bidrag.

7:e juli sista dagen att ansöka

Nu är det så dags, men chansen att ansöka om bidraget finns fortfarande, i några veckor till.

Den 7:e juli 2020 är sista dagen som man kan ansöka om investeringsstödet för solceller på 20%, sedan försvinner möjligheten. Det finns i vanlig ordning inga garantier för att man får bidraget, men i och med att man fortfarande kan ansöka, och regeringen fortlöpande skjutit till pengar till det, är chanserna mycket goda. Detta gäller såväl privatpersoner som lantbrukare och företagare. Det är sista chansen för alla.

Solcellen vill hjälpa till

Vi på solcellen vill gärna hjälpa så många som möjligt att ansöka om detta bidrag innan det försvinner. Om du är intresserad av solceller från oss hjälper vi gärna till. Vi skickar in din bidragsansökan så att vi sedan i lugn och ro kan titta på möjligheterna för dig att tjäna pengar på solceller. Man behöver alltså inte köpa sin anläggning i direkt anslutning till bidragsansökan. Man behöver bara ha en idé om att man vill köpa inom närtid.

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss så lovar vi att göra allt vi kan för att få in din ansökan i tid innan den 7:e juli. Ju tidigare man kontaktar oss, desto större är chansen att vi hinner.

Det går förstås också bra att maila oss direkt på intresse@solcellen.nu.

Superpris på solceller under sommaren

Vi på Solcellen vet hur de flesta lantbrukare har det under sommarhalvåret. Det är fullt upp. Så är det för oss också. Det är full fart under sommaren då många kommer på den fantastiska idén att köpa solcellsanläggningar.

Efter sommaren brukar det emellertid alltid lugna sig, och därför vill vi redan nu börja planera för detta.

Om man redan nu bestämmer sig för att sätta upp en solcellsanläggning under perioden september 2020-mars 2021 så erhåller man 20% rabatt på våra redan låga materialpriser.

Läs gärna mer om att lantbrukare ofta är den del av våra kunder som får de allra mest lönsamma anläggningarna. Det i kombination med den här rabatten kommer det bli helt oslagbart.

Min solcellsanläggning från Solcellen är en av de bästa investeringar jag gjort.

-Michael, ägare Upplands potatis

Är du redo att göra en av ditt livs bästa affärer? En solcellsanläggning för en lantbrukare är ofta återbetald på omkring fem år, avkastningen ligger alltså ofta över 20%. Svårslaget är bara förnamnet.

Kontakta vår expert på lantbruksanläggningar, vår grundare Reine Bergslo på telefon 070-618 23 62 eller mail reine@solcellen.nu. Det han inte vet om hur en lantbruksanläggning ska skräddarsys är inte värt att veta.

Vi kan redan nu skicka ett prisförslag till dig via mail där du får en uppfattning om hur lönsam din anläggning kommer vara och hur den ligger prismässigt. Kontakta oss i så fall på intresse@solcellen.nu så återkommer vi, oftast samma dag, med ett helt förutsättningslöst prisförslag.

Solceller till kanonpris under juni!

Sommaren är på väg med stormsteg, eller till och med här.

Vi på solcellen får sommarkänslor som alla andra och därför drar vi till med en grym sommarkampanj. Vi kommer synas mycket under sommaren och i samband med detta kommer vi också pressa priserna rejält för våra kunder.

Det är nu som är den bästa tiden för att köpa solceller och som det ser ut i nuläget kommer vi ha möjlighet att sätta upp många anläggningar redan under sommaren. Detta för att våra kunder ska kunna tillgodoräkna sig sensommarens solstrålar som är de överlägset bästa när det kommer till solceller.

Nyfiken?

Vi har tagit fram ett system där vi kan ge ett prisförslag direkt, utan att komma ut och titta på förutsättningarna. Allt vi behöver är en adress till byggnaden som solcellerna ska sitta på.

Fyll i era uppgifter i dokumentet nedan så återkommer vi med ett första prisförslag som vi sedan kan diskutera kring och finns det intresse kommer vi givetvis ut och diskuterar en eventuell affär.

Om inte kommer vi inte besvära er, men vi tror den risken är liten. Solceller är en svårslagen investering, särskilt just nu.

Låt oss visa hur oslagbar en investering i solenergi just nu är!