Solcellen installation

Vi är inte som andra solcellsföretag – vi gillar konkurrens

Vi på Solcellen kommer under en period här under sommaren och hösten att rikta in oss särskilt på orterna i vårt närområde. Och först ut är Björklinge.

Med utgångspunkt i Österbybruk gillar vi visserligen alltid att vara så lokala som möjligt, men just nu under coronapandemin känns det extra viktigt.

Vi tycker det är onödigt att skicka våra montörer alltför långt bort och därför riktar vi just nu in oss mer på orterna nära oss.

”Var börjar vi då?”, tänkte vi, och kom fram till att Björklinge får vara först ut.

Varför just Björklinge? Enkel förklaring faktiskt.

Vi gillar konkurrens

Till skillnad från många andra så gillar vi faktiskt konkurrens. Vi älskar att tävla mot andra solcellsföretag för att ni som kunder på så vis får de absolut bästa förutsättningarna.

Vi vet att Björklinge har ett lokalt elbolag som även till viss del sysslar med att sälja solcellsanläggningar.

Därför är Björklinge en lite större utmaning för oss än andra orter – och därför måste vi vara extra mycket på tårna för att erbjuda de absolut bästa villkoren.

Nytt system ger lägre priser

Vi erbjuder villaägare i Björklinge riktigt bra anläggningar – med det bästa materialet vi kan hitta – till så bra priser att vi törs påstå att det inte går att slå.

Det finns flera anledningar till att vi kan vara billigare än konkurrenterna.

En bidragande orsak till att vi håller nere priserna är för att vi har utvecklat nya sätt och verktyg för hur vi säljer och bygger anläggningarna, vilket gör att vi sparar mycket arbetstid.

Testa oss gärna.

Våra egna montörer gör jobbet

Vi garanterar inte att vi är billigast på ALLA anläggningar. Vi tror inte på sådana ”prisgarantier”. Det går alltid att peka på någon liten skruv som skiljer mellan systemen och att ”garantin” därmed faller.

Det är mycket bättre att uppmana våra kunder att jämföra oss, för vi tror inte att det går att slå oss.

Beställ en offert från oss och jämför vårt erbjudande med andra solcellsföretag. Vi gillar konkurrens.

Fyll i formuläret eller hör av dig till oss via kontaktuppgifterna. Du kan också mejla direkt till intresse@solcellen.nu så fixar vi en riktigt bra offert i ett nafs.

Och just det! Två saker till.

För det första så använder vi på Solcellen oss bara av material av absolut högsta klass. Vi utför alla led av arbetet i egen regi; från sälj till montage, elarbete och slutanmälan. Inget hokus-pokus.

För det andra så är det klart att även om du inte bor i Björklinge så kan vi ge dig ett bra förslag på solceller för en villa, ett företag eller ett lantbruk. Vi installerar i hela Sverige.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag redan idag!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR