Solcellen kommer till Björklinge

Vi på Solcellen kommer framöver rikta in oss särskilt på orterna i vårt närområde. Med utgångspunkt i Österbybruk gillar vi visserligen alltid att vara så lokala som möjligt. Just nu känns det dock extra viktigt. Vi tycker det kan vara onödigt att skicka våra montörer alltför långt bort, och därför riktar vi just nu in oss hårt på orterna nära oss.

Var börjar vi då? Tänkte vi. Och kom fram till att Björklinge får vara först ut.

Varför Björklinge?

Enkel förklaring faktiskt. Vi älskar konkurrens, Vi älskar att tävla mot andra för att kunderna på så vis får de absolut bästa förutsättningarna.

Vi vet, Björklinge har ett lokalt elbolag som även till viss del sysslar med att sälja solcellsanläggningar. Därför är Björklinge en lite större utmaning för oss än andra orter, och därför måste vi vara extra mycket på tårna för att erbjuda de absolut bästa villkoren.

Vår kampanj mot Björklinge under kommande veckor är enkel.

Vi kommer erbjuda villaägare i Björklinge så bra villkor med så bra material och så bra priser att vi tror att det inte går att slå det. Inte för någon. Och det dessutom med god marginal.

Nytt system ger lägre priser

Vi har utvecklat nya verktyg för hur vi säljer och bygger anläggningarna som gör att vi sparar mycket tid och kan därmed lägga oss lägre prismässigt än någonsin tidigare. Testa oss gärna. Vi garanterar inte att vi är billigast på anläggningar av motsvarande högsta kvalité som de vi säljer. Vi tror inte på sådana garantier. Det går alltid att peka på någon skruv som skiljer mellan anläggningarna och att garantin därmed faller. Det är mycket bättre att uppmana våra kunder att jämföra oss, för vi tror inte att det går att slå oss.

Tips: Vill du veta vad en solcellsanläggning för just ditt hus skulle kosta? Och hur mycket du skulle tjäna på den? Du kan få svaret redan idag. Maila oss på intresse@solcellen.nu så återkommer vi direkt med ett helt förutsättningslöst prisförslag.

Solcellen använder sig bara av material av absolut högsta klass. Vi utför alla led av arbetet i egen regi. Från sälj till montage, elarbete och slutanmälan. Det finns inget hokus pokus. Vi har bara hittat något som vi inte tror att någon annan kommit på ännu, och därför kan vi sänka priserna på anläggningarna. Detta gör att solceller nu är mer lönsamt än någonsin tidigare om man köper av oss.

Vi kommer under de närmaste veckorna skicka ut förslag på anläggningar till de villor som har de absolut bästa förutsättningarna i Björklinge. Håll koll i brevlådan så kanske just du sitter på ett av dessa perfekta tak. Björklinge är en lite speciell ort där nästan alla villor är byggda i raka rader. Det gör att att montagen för oss kommer bli enklare, något som gjort att vi kunnat göra erbjudandena ännu lite mer attraktiva.

Har du ingen lust att sitta och vakta brevlådan i förhoppning om ett utskick? Vi ger specifika förslag på anläggningar till alla som hör av sig till oss. Om förutsättningar finns, vill säga. Finns det inga bra förutsättningar för lönsamma anläggningar så säger vi det, inga konstigheter. Alla tak passar faktiskt inte för solceller, hur gärna vi än skulle vilja det.

Kontakta oss på intresse@solcellen.nu så återkommer vi med just dina förutsättningar, oftast samma dag.

Varför solceller då?

Solceller är enligt oss den just nu bästa sparformen

Vissa köper på grund av de miljömässiga orsakerna som är otvetydiga. Vill man göra något handfast för klimatet finns det knappt något bättre än att dra sitt strå till stacken och producera sin egen el.

De allra flesta som köper från oss gör det emellertid av ekonomiska orsaker. Miljöaspekten är för de flesta mest en bonus.

En solcellsanläggning på en vanlig villa från oss på Solcellen har oftast en avkastning på över 10%. Som räntorna sett ut i Sverige de senaste åren finns det knappt något bättre sätt att placera sina pengar än i en solcellsanläggning. Prata gärna med din bank om saken. De allra flesta kan låna till hela investeringen i solceller och på så vis göra en bra vinst på anläggningen från dag ett och i minst 30 år framåt. Så låga är räntorna på solcellslån och bankerna behöver oftast inte ens någon säkerhet. Anläggningen i sig är säkerhet nog.

Att jämföra en solcellsanläggning med exempelvis en husrenovering är svårt. Ett nytt badrum kan ofta skänka mycket mer glädje än en solcellsanläggning som sitter på taket och som man inte ser mycket av, förutom då att i telefonen kunna följa hur mycket pengar man tjänar på den.

Som investering är en solcellsanläggning hur man än vänder och vrider på det oslagbar, särskilt om den kommer från Solcellen. Jämför gärna, både med andra leverantörer och andra sparformer. Vi lovar, vi tål det.