Zappi v2

Köp Zappi v2 hos oss

Har du köpt din första elbil? Eller kommer du snart köpa din första elbil? Eller är det till och med så att du ännu inte tänkt tanken?

Omställningen kommer komma. Oavsett vilken biltillverkare man frågar så är det elbilarna som de lägger sina stora satsningar på och det pratas från politikers håll om att 2030 ska vara året då den sista bensin- eller dieselbilen säljs.

Poängen är inte när man tänker köpa sin elbil. Poängen är att det är nu man ska köpa laddaren till den.

Det finns just nu ett statligt bidrag på 50% av hela kostnaden för investeringar i billaddare upp till 10 000 kronor. Detta är förstås så pass bra att man ska ta chansen att göra investeringen nu, innan bidraget hinner försvinna.

Vi på Solcellen är ett av få svenska företag som säljer det som enligt oss är marknadens överlägset mest prisvärda laddare, Zappi v2.

Vi säljer också andra laddare men vi ska vara ärliga, vi skulle själva inte välja någon annan än Zappi v2. Vår grundare och expert på området Reine Bergslo har testat de tillgängliga laddarna och för honom var valet enkelt, det är Zappi v2 man ska satsa på.

Efter att ha testat alla laddare var det inget snack. Väger man in priset är det Zappi v2 man ska gå på.

-Reine Bergslo

Fördelar med Zappi v2

När det gäller laddare för hemmabruk klarar de flesta produkterna på marknaden bara en laddning på max 11 kW. Det vill säga, mängden energi som laddaren klarar av att tillgodogöra batteriet i bilen. Dessa laddare kan vara dyra, klart dyrare än exempelvis Zappi v2.

Zappi v2 klarar av att ladda bilen med dubbla hastigheten, 22 kW.

Problem, kanske man tänker, om man är lite insatt. Det är inte många villor som klarar en sådan belastning om man samtidigt använder el till annat.

Zappi v2 är dock en smart laddbox som lastbalanserar, det vill säga använder så mycket som huset just då klarar av. 

På samma område är Zappi v2 också extra smart. Har man exempelvis solceller på taket kan Zappi v2 ställas in så den bara använder el producerad via de egna solcellerna. På så vis sparar man i längden många kronor genom att bara använda sin egen el till bilen.

Laddaren har också många andra smarta funktioner som pinkod för att göra det omöjligt får andra än du själv att använda den samt att man alltid kan följa laddningsförloppet i en app på telefonen. 

Zappi v2 kommer med en sladd på hela 6,5 meter och det ingår också allt som behövs, inklusive två olika mätare för lastbalanseringen. 

Med rätt förutsättningar kan vi ofta erbjuda denna laddare för 20 000 kronor innan bidrag inklusive montage. Det vill säga 10 000 kronor när man fått bidraget utbetalt. 

Låter det intressant? Tveka inte att kontakta oss.