6400 kwh för 65 000 kronor!

  • Solceller var dyrt förut, numera inte särskilt dyrt.
  • Alla med ett villatak kan spara pengar på att köpa solceller.
  • Solceller är troligen den just nu bästa investeringen man kan göra, inte bara för miljön, utan framför allt för plånboken.
  • Solcellen har som mål att vara marknadens billigaste alternativ, men också ha högsta möjliga kvalité i allt vi gör. Bland annat med egna montörer, elektriker, och all annan personal. Vi anlitar inte underleverantörer.

Får vi visa hur bra solceller kan vara för just dig? Det är helt gratis och helt förutsättningslöst.

Man tror knappt sina ögon va? Solcellsanläggningar som tidigare kostade 100 000 kronor och mycket mer därtill kostar numera så lite som 65 000 kronor från oss på Solcellen. Allt detta helt utan att vi ändrat något. Vi är fortfarande ett av marknadens mest kvalitativa val, och vi använder oss enbart av material från de mest kända tillverkarna.

Tips: Läs gärna om varför vi inte bara vill vara billigast, vi vill vara bäst och ha högst kvalité i alla led också.

Hur gör vi det då? Det får vi tyvärr vara tråkiga och säga att det är vår ensak, men låt oss säga att det lönar sig att vara beredd att jobba hårt, och ge så goda villkor som möjligt till sina kunder.

Anläggningen är baserad på ett plåttak i perfekt söderläge på en villa som ligger i vårt närområde. Om någon av dessa parametrar inte stämmer stiger priset något, men detta är ett exempel på hur fantastiskt mycket man kan få från oss för förhållandevis små pengar. Solceller är inte längre någon enorm investering, inte från oss.

Tips: Detta är en ganska liten anläggning. Har du ett stort tak? Kolla in vårt erbjudande på 10 000 kwp per år.

Skicka din adress till intresse@solcellen.nu eller använd formuläret nedan så återkommer vi, oftast samma dag, med ett prisförslag som passar just ditt tak.