10kWp under 90 000 kronor!

Det går givetvis också bra att maila sin adress till intresse@solcellen.nu så återkommer vi med ett spännande prisförslag.

Hur gör vi det här då?

Enkelt.

Solceller är inte så dyrt som andra solcellsföretag vill få det att verka.

Vi på Solcellen började under sommaren tittade på vad som egentligen gått snett i solcellsbranschen. Varför alla ligger så extremt högt i pris.

Vi började titta på våra kostnader. Vi började titta på hur vi gjorde saker. Vi började titta på hur vi skulle pressa våra inköpspriser på materialet, utan att byta till något annat än det premiummaterial vi alltid använt oss av.

Vi är effektiva – Därför kan vi vara billiga.

Nu tycker vi att vi kommit långt. Vi har hittat lösningar. Vi kan nu sälja anläggningar på 10kWp, som med perfekta förutsättningar producerar över 10 000 kwh per år, för under 90 000 kronor.

Jämför gärna med andra. Vi lovar, ni kommer märka att alla andra ligger tiotusentals kronor över oss.

10kWp för under 100 000 kronor är numera realistiskt för alla med ett stort tak. Men bara hos oss på Solcellen.

Vi vill också vara ärliga. Alla kan inte köpa just den här anläggningen. Det här är en anläggning vi kan sälja till villor som har plåttak och allmänt perfekta förutsättningar i vårt närområde. Stämmer ens egna förutsättningar inte helt in på detta, då blir en anläggning lite dyrare, men inte jättemycket dyrare. Att köpa en solcellsanläggning på 10kWp för under 100 000 kronor är numera helt realistiskt för alla som har ett tak som är stort nog.

Vi utför allt arbete, i alla led, själva. Inga underleverantörer.

Vi vill även påpeka att vi inte på något sätt har sänkt, eller tänker sänka våra krav på att vara ett av de absolut bästa solcellsföretagen gällande kvalité. Vi använder enbart material från de största och enligt oss bästa leverantörerna. Vi utför allt arbete, i alla led, inklusive montage och elarbete själva. Vi använder inga underleverantörer. Vi har lika bra eller bättre garantier som alla andra.

Läs mer om hur vi försöker vara billigast, men också bäst.

Det är tryggt att anlita Solcellen, det kommer det alltid vara. Numera är det också extremt billigt. Vi uppmanar alltid våra kunder att jämföra våra priser med andras, för det talar starkt till vår fördel. Vi känner oss nämligen helt säkra på att ingen annan kan matcha våra priser. Vi har kommit på sätt som ingen annan kommit på, och vi tror oss också jobba hårdare än alla andra. Det ger oss möjlighet att sälja så här extremt lönsamma anläggningar till våra kunder.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag med personlig service.

Kontakta oss nedan så återkommer vi, oftast redan idag, med ett förutsättningslöst, skräddarsytt prisförslag för just ditt tak. Prisförslaget kommer vara gjort av en av våra experter. Det är alltså inte automatgenererat som numera tråkigt nog blir mer och mer standard i branschen. Som sagt, vi jobbar hårdare för att göra det så bra som möjligt för våra kunder.

Det går givetvis också bra att maila sin adress till intresse@solcellen.nu så återkommer vi med ett spännande prisförslag.