Produkter

Växelriktare

Vi har valt att jobba med Solaredge. De tillverkar växelriktare med optimerare. Med optimerare maximeras elproduktionen från varje enskild panel, vid eventuell skuggning påverkas inte övriga paneler. Vi kan stolt säga att i dagsläget är vi en av få som arbetar med optimerare.

Produktion

Vi erbjuder kostnadsfritt möjligheten att följa anläggningens produktion ända ner på panelnivå via dator eller smartphone. Det enda som krävs är en internetanslutning. Du kan även se aktuell produktion samt historik i växelriktarens display.

Solceller

Som standard erbjuder vi polykristallina paneler, vilka ger mest elproduktion på varje investerad krona. För dig med ett svart tak som önskar en diskret installation erbjuder vi även helsvarta monokristallina paneler.

Montagesystem

Solpanelerna behöver fästas på ditt tak med hjälp av ett monteringssystem. Våra montörer väljer fästen beroende på din typ av hustak. Vi använder oss av tysktillverkade monteringssystem som är anpassade för svenskt klimat, vi har montagesystem för de flesta taktyper som ex tegel, plåt, papp. Vi använder oss av de mest välrenomerade leverantörerna i branschen som ex. Schletter. För platta papptak erbjuder vi ballast system från Aerocompact utan penetration av ytskiktet.

Garanti

Som kund till oss kan du känna dig trygg med din investering. Våra välrenommerade leverantörer erbjuder kvalitetsprodukter som är i det närmaste underhållsfria. Skulle några fel mot all förmodan uppstå kan dessa snabbt avhjälpas av våra Svenska servicepartners. Våra paneler har 25 års effektgaranti och 10 års produktgaranti, växelriktare har 12 års produktgaranti.

 

Detta ingår i våra nyckelfärdiga solcellspaket:

 

Högeffektiva solcellsmoduler

Växelriktare med WiFi funktion (så att du kan hålla koll på din elproduktion via en app)

Optimerare (så att din elproduktion ska fungera fullt ut även då delar av anläggningen befinner sig i skugga)

Projektering, montering och installation

Driftsättning och kontroll av systemet

Alla kontakter med ditt elbolag